reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
O to ja sie pisze ...na tego chlopca...hi,hi.....:-D:-D:-D

Ale moge Kasie poscic przodem,jak chce....to jak Kasia?
A dziekuje bardzo skorzystam trzeba szybko korzystac poki kolej chlopaków. Chyba ze jednak Maggie nam niespodzianke z Marcelkiem zrobi i urodzi Marcelinke. Moze ta cyganka racje miala;-)

No jak ładnie się rozkręca! Wchodzę a tu następny dzidziuś! Kasiu no mogłabyś już też...ja już mam zakwasy od trzymania kciuków! Czy czekasz do jutra zgodnie z suwaczkiem? Bo ja to czekam na tego 19 jak mój mi przewidział. Jak się nic nie wydarzy będę miała na kogo zwalić hihi

Jeszcze raz za życzenia ;-)

Ostatnia edycja:
Witam, ja tylko na chwilkę, bo się jeszcze z Oliwią do końca nie znamy, a jest wiercipiętą, a mama przewrażliwiona i co chwilkę lukam na nią :)
Mam nadzieję, że szybko to przewrażliwienie minie :) i dam jej spokój.

Efe, Enka - wszystkiego naj naj naj, a przede wszystkim zdrowej dzidzi i szybkiego porodu :)))

Ania - Anglia Roksanka jest prześliczna :))) Nic tylko schrupać. Czekam na maila ze zdjeciem małej do stronki :)))

Kasiu trzymam kciuki, by Miłoszek szybko wyskoczył :) i by cię za długo nie trzymali.

Witam się 2 w 1, ale to już chyba niedługo.... Dziwnie sie czuję - tak jak bym miała już głowę młodego na wyjściu. Jeszcze tak nie naciskał nigdy.... aż ciężko mi chodzić... Może wyczuł, że teraz pora na kilku sierpniowych chłopaczków!!

Mam zakaz do jutra rodzenia - bo mąż w Polsce, teściowie na urlopie, moi rodzice w pracy na drugim końcu Warszawy i kto zajmie się małym jak Maćkowi się zachce wyjśc na świat??

A mi ta jakos ciezko dzis.....
Obiad nastawilam,nic wyjatkowego,tylko zupka pomidorowa,no i do tego wymyslilam na daser buleczki drozdzowe z serkiem.....
a tak poza tym to nic mi sie nie chce....to chyba przez ta pogode....niby nie pada u mnie....ale jakos tak ciezko w powietrzu...uff.....

Witaj Deli,brakuje nam tu ciebie...nie martw sie juz niedlugo sie zaznajomicie z Oliwka i bedzie ok!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry