reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2009

reklama
meggie,taszka-powodzenia i szybkiego rozwiązania oraz zdrowiuśkich dzidziusiów życzę
efe,enka-wszystkiego co najlepsze i co sobie wymarzyłyście

ja dzisiaj na obiadek mam kopytka gulaszyk i kapustke zasmazana:tak::-D:-D jak milo ze mama jest to moze mi obiadek ugotowac hehehe juz sie przyzwyczailam i jak wyjedzie to sie nie pozbieram hehe;-):zawstydzona/y::tak:
wlasnie byla u nas pielegniarka-Amelka juz wazy 3820:-Dklocuszek sie powoli robi hehe

A ja biore sie zaraz za ciasto drozdzowe i bede lepic rogaliki! Wczoraj juz zrobilam ale nie wiem jak to mozliwe ze do rana ani jednego juz nie ma...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Maz mowi ze sam chcial zjesc sobie na sniadanko przy kawie ale sie nie zalapal...:zawstydzona/y: Ale to przeciez nie moja wina ze w nocy 8 razy wstawalam do toalety a ze kuchnie mam po drodze to ehhhh....:dry::dry: same wiecie jak to jest:zawstydzona/y::zawstydzona/y: No nic ide zaraz robic nastepne!:-)

Oleńka, bardzo dobry pomysł z tymi rogalikami. Przynajmniej czas sobie zajmę.

Azorek, super, że mała tak ładnie przybiera.

Azorek to dobrze ze Mala tak ladnie przybiera na wadze:-)

a mnie dzis roznosi, robie tyle naraz ze chyba do wieczora chata i szafki będą jak u Perfekcyjnej Pani Domu:-):-) lubię oglądać ten program od razu dostaję motywacji do sprzątania!!!!

u mnie dzis zupka ogórkowa:tak: a w przerwach między sprzataniem zajadam śliwki oj czuję ze dzis papieru toaletowego zabraknie:-D:-D:-D

A ja zaraz zrobię sobie kawkę, bo mnie muli jakoś. Niby ruch w pracy, a taki człowiek otępiały....

Oleńka - wrzuć przepis na rogaliki na "wątek kuchenny" - smaku mi narobiłaś!!

Olenka ja dzis tez drozdzowe,ale buleczki...hi,hi.....
a przed chwila wlasnie poczulam jakis swet,i sie zastanawiam,ze przeciez jeszcze sie nic nie piecze...:szok::szok::szok::szok:...a to moj ryz sie gotowal.....no i po ryzu i po garnku....eh.....tak to jest teraz z moja glowa......smrod w calym domu....wietrze wlasnie :-D:-D:-D:-D

Azorek to dobrze ze Mala tak ladnie przybiera na wadze:-)

a mnie dzis roznosi, robie tyle naraz ze chyba do wieczora chata i szafki będą jak u Perfekcyjnej Pani Domu:-):-) lubię oglądać ten program od razu dostaję motywacji do sprzątania!!!!

u mnie dzis zupka ogórkowa:tak: a w przerwach między sprzataniem zajadam śliwki oj czuję ze dzis papieru toaletowego zabraknie:-D:-D:-D

ja taki dzień miałam wczoraj:-)
a dzisiaj tez mam ogórkową,a po śliwki mi sie niechce iść bo i tak mam biegunke wiec nie bede dolewała oliwy do ognia

hej dziewczynki:-)
jednym palcem pisze bo moj Marudek chce chwile pobyc z mama:tak:

najlepsze zyczenia urodzinowe Efe i Enka, blyskawicznych porodow przezde wszystkim i zdrowych dzieciaczkow zycze:-D

Taszka, Meggie- trzymam kciuki za Was!

Hej dziewczyny!!!!!!!!!!
Ja dziś już z maluszkiem wróciliśmy do domku.
Ale jestem zmęczona i muszę odpocząć obiecuje że na dniach wszystko Wam opisze!!!Mam nawał mleka i ccki mnie boą a jakoś nie potrafię tym laktatorze operować:zawstydzona/y::-( pomóżcie jak możecie co zrobi czekam na smsy bo kompa mam wyłączonego.
Z góry dziękuj:tak:
Mam nadzieje że u Was ok.Poczytała bym ale mnie szwy ciągną - źle mi się siedzi:no:
Oj wydaje się jak bym tylko narzekała.Ale Tomuś jest grzeczny ok!!!!!!!!
PAPA

reklama
Mitemil no właśnie ja sama nie wiem czy warto:) już nawet bije się z myslami żeby jednak jutro do położnej nie iść bo a nuż do 15 nie wytrwam ;) a najgorzej byłoby urodzić 14 wieczorem jeśli mozna ten macierzyński mieć dłuższy hihi
no ale dzieciaczki nasze i tak po swojemu zrobią...

Witam:-)

Przepraszam, że tak się wcinam w watek bo nie udzialałam się wczesniej tylko tak troszke z cikawosci Was podczytywałam.
Ja też nie moge sie juz doczekac porodu, ale chciałam Was zapytać o co chodzi z tym 15 i dłuższym macierzyńskim???????????Czy któraś mogłaby mi to opisać??????????Będę wdzięcznabardzo:-)

Do góry