reklama
azorek84
mama Amelii 2009
meggie,taszka-powodzenia i szybkiego rozwiązania oraz zdrowiuśkich dzidziusiów życzę
efe,enka-wszystkiego co najlepsze i co sobie wymarzyłyście
ja dzisiaj na obiadek mam kopytka gulaszyk i kapustke zasmazana

jak milo ze mama jest to moze mi obiadek ugotowac hehehe juz sie przyzwyczailam i jak wyjedzie to sie nie pozbieram hehe;-)

wlasnie byla u nas pielegniarka-Amelka juz wazy 3820
klocuszek sie powoli robi hehe
efe,enka-wszystkiego co najlepsze i co sobie wymarzyłyście
ja dzisiaj na obiadek mam kopytka gulaszyk i kapustke zasmazana

wlasnie byla u nas pielegniarka-Amelka juz wazy 3820

A ja biore sie zaraz za ciasto drozdzowe i bede lepic rogaliki! Wczoraj juz zrobilam ale nie wiem jak to mozliwe ze do rana ani jednego juz nie ma...
Maz mowi ze sam chcial zjesc sobie na sniadanko przy kawie ale sie nie zalapal...Ale to przeciez nie moja wina ze w nocy 8 razy wstawalam do toalety a ze kuchnie mam po drodze to ehhhh....
same wiecie jak to jest
No nic ide zaraz robic nastepne!:-)
Oleńka, bardzo dobry pomysł z tymi rogalikami. Przynajmniej czas sobie zajmę.
Azorek, super, że mała tak ładnie przybiera.
Azorek to dobrze ze Mala tak ladnie przybiera na wadze:-)
a mnie dzis roznosi, robie tyle naraz ze chyba do wieczora chata i szafki będą jak u Perfekcyjnej Pani Domu:-):-) lubię oglądać ten program od razu dostaję motywacji do sprzątania!!!!
u mnie dzis zupka ogórkowa
a w przerwach między sprzataniem zajadam śliwki oj czuję ze dzis papieru toaletowego zabraknie

a mnie dzis roznosi, robie tyle naraz ze chyba do wieczora chata i szafki będą jak u Perfekcyjnej Pani Domu:-):-) lubię oglądać ten program od razu dostaję motywacji do sprzątania!!!!
u mnie dzis zupka ogórkowa

agusia0611
Fanka BB :)
A ja zaraz zrobię sobie kawkę, bo mnie muli jakoś. Niby ruch w pracy, a taki człowiek otępiały....
Oleńka - wrzuć przepis na rogaliki na "wątek kuchenny" - smaku mi narobiłaś!!
Oleńka - wrzuć przepis na rogaliki na "wątek kuchenny" - smaku mi narobiłaś!!
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Olenka ja dzis tez drozdzowe,ale buleczki...hi,hi.....
a przed chwila wlasnie poczulam jakis swet,i sie zastanawiam,ze przeciez jeszcze sie nic nie piecze...

...a to moj ryz sie gotowal.....no i po ryzu i po garnku....eh.....tak to jest teraz z moja glowa......smrod w calym domu....wietrze wlasnie 

a przed chwila wlasnie poczulam jakis swet,i sie zastanawiam,ze przeciez jeszcze sie nic nie piecze...

Azorek to dobrze ze Mala tak ladnie przybiera na wadze:-)
u mnie dzis zupka ogórkowaa w przerwach między sprzataniem zajadam śliwki oj czuję ze dzis papieru toaletowego zabraknie
![]()
ja taki dzień miałam wczoraj:-)
a dzisiaj tez mam ogórkową,a po śliwki mi sie niechce iść bo i tak mam biegunke wiec nie bede dolewała oliwy do ognia
Mewa29
mama Adama
hej dziewczynki:-)
jednym palcem pisze bo moj Marudek chce chwile pobyc z mama
najlepsze zyczenia urodzinowe Efe i Enka, blyskawicznych porodow przezde wszystkim i zdrowych dzieciaczkow zycze
Taszka, Meggie- trzymam kciuki za Was!
jednym palcem pisze bo moj Marudek chce chwile pobyc z mama

najlepsze zyczenia urodzinowe Efe i Enka, blyskawicznych porodow przezde wszystkim i zdrowych dzieciaczkow zycze

Taszka, Meggie- trzymam kciuki za Was!
MALINKA2109
Hej dziewczyny!!!!!!!!!!
Ja dziś już z maluszkiem wróciliśmy do domku.
Ale jestem zmęczona i muszę odpocząć obiecuje że na dniach wszystko Wam opisze!!!Mam nawał mleka i ccki mnie boą a jakoś nie potrafię tym laktatorze operować
:-( pomóżcie jak możecie co zrobi czekam na smsy bo kompa mam wyłączonego.
Z góry dziękuj
Mam nadzieje że u Was ok.Poczytała bym ale mnie szwy ciągną - źle mi się siedzi
Oj wydaje się jak bym tylko narzekała.Ale Tomuś jest grzeczny ok!!!!!!!!
PAPA
Ja dziś już z maluszkiem wróciliśmy do domku.
Ale jestem zmęczona i muszę odpocząć obiecuje że na dniach wszystko Wam opisze!!!Mam nawał mleka i ccki mnie boą a jakoś nie potrafię tym laktatorze operować

Z góry dziękuj

Mam nadzieje że u Was ok.Poczytała bym ale mnie szwy ciągną - źle mi się siedzi

Oj wydaje się jak bym tylko narzekała.Ale Tomuś jest grzeczny ok!!!!!!!!
PAPA
reklama
okruszynka
Mitemil no właśnie ja sama nie wiem czy wartojuż nawet bije się z myslami żeby jednak jutro do położnej nie iść bo a nuż do 15 nie wytrwam
a najgorzej byłoby urodzić 14 wieczorem jeśli mozna ten macierzyński mieć dłuższy hihi
no ale dzieciaczki nasze i tak po swojemu zrobią...
Witam:-)
Przepraszam, że tak się wcinam w watek bo nie udzialałam się wczesniej tylko tak troszke z cikawosci Was podczytywałam.
Ja też nie moge sie juz doczekac porodu, ale chciałam Was zapytać o co chodzi z tym 15 i dłuższym macierzyńskim???????????Czy któraś mogłaby mi to opisać??????????Będę wdzięcznabardzo:-)
Podziel się: