reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

Kasia piękny tort dostałaś,ja chętnie pooglądam bo amatorką ciast nie jestem
Azorek to naprawde trafiłaś na wspaniałego lekarza,po kodeinie to sie tylko wrzodów nabawisz:crazy:
a ja ukulałam troszku knedli ze śliwkami i przeprałam mały dywanik bo strasznie dużo kłaków sie do niego powbijało,a zostało mi tylko podłogi przemyć jeszcze,a potem jak Chogata pod prysznic

reklama
ale super wiesci- nowe dzieciaczki sie urodzily:-)
Tak myslalam ze u Mju jaks akcja bo dlugo sie nie odzywala ale Izabela to niespodzianka:tak: Moze wiecej bedzie takich niespodzianek dzis:tak:

Kasia- najlepsze zyczenia urodzinowe, a szczegolnie zycze rychlego porodu:-)

Nieciekawie Malinka z tym zapaleniem piersi u Ciebie:zawstydzona/y: Ja tak jak Mika, jednostronnie karmie w odstepach czasu ale na zadanie, wogole nie musialam uzywac jeszcze laktatora i zastojow nie mam. Trzymam kciuki zeby sie unormowalo u Ciebie.

Azorku- wspolczuje, ale masz polog skomplikowany, wracaj do zdowka.

No a ja czekam na Malego az raczy wstac a potem na spacerek idziemy..

witam, melduje sie rozpakowana. wlasnie wrocilismy do domku. maly ma 4080g,56cm,10pkt. urodzony normalnie i bez nacinania:-) w poniedzialek o 7.20.to tyle odemnie.jak znajde wiecej czasu to poczytam co u Was bo widze ze przybylo dzieciaczlow.gratulacje dla nowych mamusiek;-)

ja tez sie zglaszam juz z domku :-). Wrocilismy w trojke wczoraj wieczorem :-)
Julka jest cudna ale dala nam niezle popalic w nocy i teraz ledwo widze literkina kompie

szybciutko tylko wam napisze ze porod mialam masakryczny, trwal ponad 24h a na koncu małą wyciągali prez vacum, pocieli mnie strasznie i ali lezec ani siedziec nie moge... a do tego chyba zle coreczke przystawiam bo piersi bola mnie okropnie. Ale sie nie poddaje i uczymy sie dalej.

Mimo bolu jestem strasznie szczesliwa ze mam maleństwo koło siebie :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

pozdrawiam was wszystkie serdecznie i wasze dzidzie - te na swiecie i te jeszcze w brzuszkach. Bardzo mi was brakuje. Odezwe sie jak tylko znajde chwilke a teraz lece do mojego słoneczka:tak:

trzymajcie sie cieplutko

witam, melduje sie rozpakowana. Wlasnie wrocilismy do domku. Maly ma 4080g,56cm,10pkt. Urodzony normalnie i bez nacinania:-) w poniedzialek o 7.20.to tyle odemnie.jak znajde wiecej czasu to poczytam co u was bo widze ze przybylo dzieciaczlow.gratulacje dla nowych mamusiek;-)
gratuluję!!

ja tez sie zglaszam juz z domku :-). Wrocilismy w trojke wczoraj wieczorem :-)
Julka jest cudna ale dala nam niezle popalic w nocy i teraz ledwo widze literkina kompie

szybciutko tylko wam napisze ze porod mialam masakryczny, trwal ponad 24h a na koncu małą wyciągali prez vacum, pocieli mnie strasznie i ali lezec ani siedziec nie moge... a do tego chyba zle coreczke przystawiam bo piersi bola mnie okropnie. Ale sie nie poddaje i uczymy sie dalej.

Mimo bolu jestem strasznie szczesliwa ze mam maleństwo koło siebie :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

pozdrawiam was wszystkie serdecznie i wasze dzidzie - te na swiecie i te jeszcze w brzuszkach. Bardzo mi was brakuje. Odezwe sie jak tylko znajde chwilke a teraz lece do mojego słoneczka:tak:

trzymajcie sie cieplutko

FAJNIE,ŻE JUZ W DOMKU JESTEŚCIE
a na relacje porodu czekamy i nie zazdroszcze tak długiego porodu

Kurcze,ale fajnie,maluszkow przybywa.....
A ja ciagle czekam.....he,he.....
Wlasnie zjadlam obiadek...i siadlam na chwile....zastanawiam sie nad umyciem okien,co myslicie?:sorry2:

a ja miałam zamiar brac się do roboty od rana i co? i nic!! spałam 2h razem z Małą jak kamień!!! głowa chce sprzątać i działac a ciało nie:no::no::no::no: dawno nie byłam taka zmęczona:no::no: nie wiem co się dzieje...

reklama
Anet intensywnie mysle o tym samym:tak::tak::-D

Hi,hi...to zaczynamy? bo ja chyba jutro z ranca sie wezme.....:-D

a ja miałam zamiar brac się do roboty od rana i co? i nic!! spałam 2h razem z Małą jak kamień!!! głowa chce sprzątać i działac a ciało nie:no::no::no::no: dawno nie byłam taka zmęczona:no::no: nie wiem co się dzieje...

Sempe,a moze organizm wypoczac chce przed porodem,he?

Do góry