reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to moje kochane trzymajcie za mnie jutro kciuki
Mam sie zlosic o 8 wiec pewno rano nic nie zdarze skubnac do Was
Ale bede trzymac rowniez za was kciuki
Trzymajcie sie cieplo i szybkich bezbolesnych porodow:-)

reklama
Dobranoc!
Kasia mam nadzieję,że jeszcze się wyrobicie przed północą z wspólnymi urodzinkami.
U mnie termin na 22-go (teściu trzyma kciuki bo ma urodziny i chce 2-go wnuka), 24-go mój dziadek- czyli moich chłopaków pradziadek ma urodziny, 26-go moja chrzestna, 28- go moja chrześnica, 30-go mój chrzestny.
Dziś mój tata pytał się (na żarty na szczęście) czy on też może się do listy dodać bo ma 29-go........ tylko że grudnia.....;-).

Mam już po dziurki w nosie telefonów pt: czy urodzilaś już?? Kilka dziennie....
Dobranoc kobietki!

Czesc dziewczyny! Ja tylko na chwilke bo dzis mialam urwanie glowy i jestem padnieta! Oczywiscie dalej w dwupaku i nic sie nie zapowiada na porod:-(
Ale to nic juz sie nastawilam na wrzesien i spokojnie czekam!
KASIU wszystkiego naj.... Oby Miloszek sie wkoncu zdecydowal i wyszedl juz z brzuszka!
Dla wszystkich rozpakowanych gratki wielkie!
Ja uciekam spac bo jestem pol przytomna!
Do jutra kochane!

Zeby zacząć dzień miłym akcentem miło mi poinformować ze w nocy malbertka urodziła córeczke:-DMała waży 3700g. Niestety troche malbertke pocieto i poród był bolesny ale jak pisze teraz to już nieważne:dry::dry:Trzyma kciuki za reszte rozpakowujących sie:tak::tak:

Gratuluje córci:sorry2::sorry2:

witam nadal 2 w1:wściekła/y::wściekła/y:
a malbertce gratuluje i zazdroszcze bo ma to za sobą,a ja obiecałam chłopu,ze od soboty z łożka nie wyjdzie dopóki nie zrobi czegoś,żebym urodziła,wtedy wypada nasza rocznica ślubu i pierwszy termin wiec wcale sie nie pogniewam o poród w ten dzień,ale to pewno tylko moje ciche marzenie,moze tez dzisiaj wyjść jak sie zdecyduje jaśnie hrabianka:crazy:

witam i ja:-)
siędzę stoję chodzę od 2h stękam jak stara babcia!!! skurcze mnie męczą ale czuję ze to nie to! zaraz nospe sobie zapodam i dalej bede chodzić!! ale moje zmęczenie materiału trwa nadal i ledwo funkcjonuje:no:

kolejka porodowa się kurczy widzę:tak: chyba dziś albo jutro podjade do gabinetu na ktg

Witam się z rana u mnie bez zmian;-)Ale humor mam niezły,noc w miare przespana:-D
Marlbetka,ale niespodzianka gratki:tak:
Sempe ja też jestem coraz bardziej zmęczona ,wiec sama nie jesteś hihihihihi

Dzień dobry :tak:
jaka miła wiadomość z rana :tak: oby dziś więcej takich było...
malbertka ogromne gratulacje:-)

A u mnie bez zmian...:baffled: ZERO jakichkolwiek objawów...
dziś mam wizyte u gina.. zobaczymy co ona powie.. :crazy:

reklama
Ja to juz wczoraj mialam dosc i przepłakałam cały wieczór :szok:, a mnie sie to nigdy wczesniej nie zdarzyło:szok:...
Probowalam sie uspokoic na sile, zeby malego nie stresowac, wiec poszlam w koncu spac o 21:00 :D

Gratuluje Malbertce, ona juz ma to wszystko za sobą..:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry