reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
NIE NO! WRACAM ZE SPACERKU A TU TAKI NEWS. KASIEŃKO W KOŃCU SIĘ DOCZEKAŁAŚ! ŁAŁ!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja łóżeczko pościeliłam jakby Mała miała ochotę wyjść w terminie, czyli jutro.

reklama
A ja nasmazylam nalesnikow.....wciagnelam ze 3 sztuki....popilam kawa inka na mleku.....i bede zyc!!! He,he.....
Dzis sie wczesniej ulotnie,bo rano musze wstac,jade zalatwiac zwolnienie od rodzinnego,bo to od gina mialam do dzis......ciekawe czy mi wypisze....:sorry2:
A jak nie to od jutra maciezynski...buuuuu......:baffled::baffled::baffled:

Wiec zegnam panie na dzis.....
Zajze jutro od mamy,bo przy okazji wpadne z wizyta.....a maz wracajac z pracy mnie odbierze...:happy2:
Moze Aniaso dzis tez urodzi....? Fajnie by bylo......:-D

No dokładnie Anet! Niech się kolejeczka posuwa to i my się doczekamy. Może nawet na sierpień się załapiemy. Bo kicha tak we wrześniu jak się jest na sierpniowych mamach.
Ja też się już pożegnam na dziś.
Nie wiem o której jutro wpadnę do was.
Jakby coś się zaczęło to wyślę sms-ka.
Nie martwcie się więc.
Miłego wieczorka!

Piwonia do wrzesnia napewno nie doczekasz:tak::tak: Mysle ze teraz bedziesz nastepna! To takie moje przeczucie... Pozniej Aniaso, Anet,Paula04, Efe, Enka... I poleci... A we wrzesniu to tylko ja urodze! A co.... Zawsze ktos musi byc ostatni... Ja juz sie z tym pogodzilam.... Niestety maz musi jeszcze poznosic moje humorki z 2 tygodnie....:sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
ja tez juz sie dzisiaj pożegnam
moi wrócili po 3,5 godzinach z rowerów i sie śmieje do dzieci,że jak mi tate zajechały i nie bedzie miał sił dla mamusi to dzidziusia predko nie zobaczą
miłych snów,ciekawe czy jutro jakis dzidziuś sie pojawi??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry