kaskax25
mama wspaniałej trójki
Hej.
No i maz przyjechal, woec pojechalismy w te pedy do doktorka zobaczyc co z tym katarem. Obsluchal ze wszystkich stron i nic nie znalazl, na szczescie
Pluca, oskrzela czyste. Katar jakis podrabiany ale dal na wszelki wypadek neomycyne w masci co prawda do oczu ale ponoc i do noska sie nada. mam brac na wacik i smarowac na przemian z ta euphoria

No i mozemy chrzcic. Tylko teraz za chwile maz jedzie do ksiedza bo nie wiem czy nam udzieli w tak szybkim tempie az bedzie tylko i az do 11ego
Trzeba bedzie pewnie podsypac ksiedzowi

U nas brzuszek w miare dobrze. ma swoje dni w kazdymrazie nic sie nie pogarasza, ale od 4ej dalej steka
Anet przykro mi z powodu wysypki u nas tfu tfu narazie dobrze bez wysypek.
Megaczka wspolczuje wam tej kolki
Oby jak najszybciej sie zakonczyla
Pozdrawiam wszystkich, buziaki
No i maz przyjechal, woec pojechalismy w te pedy do doktorka zobaczyc co z tym katarem. Obsluchal ze wszystkich stron i nic nie znalazl, na szczescie
Pluca, oskrzela czyste. Katar jakis podrabiany ale dal na wszelki wypadek neomycyne w masci co prawda do oczu ale ponoc i do noska sie nada. mam brac na wacik i smarowac na przemian z ta euphoria

No i mozemy chrzcic. Tylko teraz za chwile maz jedzie do ksiedza bo nie wiem czy nam udzieli w tak szybkim tempie az bedzie tylko i az do 11ego

Trzeba bedzie pewnie podsypac ksiedzowi

U nas brzuszek w miare dobrze. ma swoje dni w kazdymrazie nic sie nie pogarasza, ale od 4ej dalej steka

Anet przykro mi z powodu wysypki u nas tfu tfu narazie dobrze bez wysypek.
Megaczka wspolczuje wam tej kolki

Oby jak najszybciej sie zakonczyla
Pozdrawiam wszystkich, buziaki

no i pani przez tel tez mowila ze 16 funtow.:-) a i potrzebne 2 zdjecia maluszka,dowody osobiste rodzicow i jak jestescie malzenstwem to akt slubu
i rzeczywiscie mało sie nia interesuje, dowieszam jej inne zabaweczki i jest ciekawiej :-). Ale muzyczke lubi :-)