reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziweczny
Witam sie z malym przy piersi
U nas też brzydko i od rana pada więc nici ze spacerku....
Ale macie fajnie że wasze maluszki tak długo śpi mój to czasem ma dni że obudzi sie w nocy na karmienie i nie śpi ze 2-3 godziny- no masakra...
Sempe ale mi też smaka zrobiłaś na ciacho z galaretką:tak::-p

reklama
hej

ja też sie wkońcu witam :-)

wieczór miałyśmy całkiem spoko-Julia troche pomarudziła i postekała ale ciepła pieluszka na brzuszek pomogła jej się uspokoic i zasnąć. A po kąpanku zasneła z moją pomocą i spała do 5. Potem było karmienie przez 10 min i Niunia spała dalej do 8 :-).
Co prawda chmury sa na niebie ale nie ma wiatru i jesli się nie rozpada to pacerek do miasta zaliczymy bo musze skoczyć do drogerii i poszukac dla Małej cieplejszej czapeczki, bo już jesienny chłodek daje sie we znaki na dworze :-(

a ciacho też bym sobie zjadła... Sempe moze nam wyslesz po kawałku? :-)

Witam
my po spacerku, pogoda nadal do d***, ale przynajmniej nie pada i słońce świeci. Nie mam tak dobrze ze spaniem, 4 max 5 godzin od wieczorka i później co max 3 jest jedzonko.

witam

Majaam- ja tez nie mam tak dobrze zeby cala noc przespac, gora 4 godziny sie uda, przewaznie zakonczone duza kupa albo usikanymi pleckami wiec trzeba przebierac Smierdzielka:tak:za to w lozku jestem do 11 stej

u mnie zimno i zachmurzenie duze, no ale wyjsc trzeba, dziecko i siebie przewietrzyc

u nas na srednie marudzenie dzialaja piosenki popowe z prostym rytmem i debilnym tekstem, dam wam linka na jedna ktora zawsze dziala ale narazie nie mam wolnej drugiej reki zeby przekleic bo karmie;-)

Witam się z Oliwią na rączkach
Już nie pamiętam jak to jest mieć wolne ręce :rofl2:
n

deli współczuje, na pewno jestes wyczerpana po całym dniu

To mało powiedziane :-( chudnę w oczach od niedzieli, ale co zrobić... Muszę przeczekać, aż wróci do normy.

Na szczęście w nocy ładnie śpi już sama :-) (bo do wczoraj spała z nami) poszła spać o 23 wstała o 7 na mleczko a później o 9 i od tamtej pory tylko rączki :-(. Dalej mi je dziwnie. Zawsze jadła w dzień co 3h minimum 120ml, a teraz co 4h i ledwo110ml zje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i to z biedą. CHCE Z POWROTEM MOJEGO GŁODOMORA.
Tak dobrze już było... przesypiała całe noce od 21-6 a później drzemka do 9 :-) w dzień się bawiła i prawie nic nie spała, ale już się przyzwyczaiłam, a teraz mam SAJGONIK. Nie wiem czy to wina tylko 3 dniówki czy dodatkowo ma skok rozwojowy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. No nic trzeba jakoś przeżyć.
A jutro mój znów wychodzi o 8 i wraca o 22 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Przepraszam ale musiałam się wyżalić.

Deli - wspolczuje, musisz byc wykonczona:-( u mnie o tyle dobrze bylo ze wogole na rekach nie nosilam, najwyzej kladlam na brzuchu swoim Adasia i go kolysalam
moze dzis bedzie leszy dzien niz wczoraj, skoki rozwojowe maja to do siebie ze przechodza w koncu
zycze sily
a to prosze piosenka ktora na mojego marudka zawsze dziala, oczywiscie jak nie jest glodny

[video=youtube;i_nrMlSI-lk]http://www.youtube.com/watch?v=i_nrMlSI-lk[/video]

Dzieńdoberek Mamusie:)

Ja po aktywnym poranku,wreszcie na d....usiadlam:) Maleńka,pojadla i mam nadzieje,ze teraz utnie sobie drzemke,a ja zdazezrobic sałate.
Dzis mamy szczepienie przeciw żółtaczce. brrrrr....Nienawidze szczepień. Biedna Nati...

Całuski dla wszystkich

a to prosze piosenka ktora na mojego marudka zawsze dziala, oczywiscie jak nie jest glodny

YouTube - Pitbull I Know You Want Me HD Hotel Room Service Ft Lil Jon Krazy Mariah Carey Obsessed Eminem 3 am

Mewa!!! Moja mała dziś też głowę obróciła do telewizora jak leciała ta piosenka!!! A ja myślałam że to przez te kolory hihihihi:-D

Muszę się pochwalić że moje słonko się do mnie uśmiechnęło dziś świadomie patrząc prosto w oczy :-D:-D:-D I już nie będę psioczyć na skok rozwojowy bo widać jest coś za coś:sorry:

Na spacer i do lekarza nie zdążyliśmy...właśnie pada.:wściekła/y: Rano było całe +2 stopnie. Normalnie daleko mam do gór ale czuje zapach śniegu jak wyjdę na balkon:confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry