• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej dziewczyny:-D
ja dzisiaj juz okno umylam:-D:-D

wczoraj wojna na pogrzebie z moim bo pomylil cmentarze:dry::dry::dry::no::no::no::no:
]n0ormalnie jelop:dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry:
noo ale coz sama se go wzielam:dry::-D:-D:-D:-D:-D

zycze Wam milego dnia i uciekam:-D:-D

Bry :-)

u nas słoneczko świeci jakby chciało nadrobić stracony czas :-) w weekend ma podobno padać a teraz mój Jasiek chory :-( siedzi a tatą w domu a ja z Moniką śmigamy po mieście :-) nie wiem jak to dzisiaj będzie bo zaczyna mnie w gardle drapać :-( może zrobię sobie przerwę w spacerowaniu i ciut chatkę ogarnę??? przydałoby się...

no to znikam w moje gruzy - jak się sprężę to i posprzątam i na dwór zdążę wyjść :-)

miłego dnia :-)

ja widziałam w Tv jak go znaleźli i sie poryczałam straszne do czego potrafią sie rodzice posunąć,żeby tylko dziecka sie pozbyc

a ja skończyłam mycie okien i sie całkiem wypompowałam,a jeszcze musze poodkurza i zmyc podłogi
dobrze,ze córa wróciła ze szkoły bo z marudkądzisiaj niewiele bym zrobiła,a na polku ślicznie az sie wyc chce ze w domku siedzimy i tylko widze jak mamy z dziećmi jeźdzą

a zmobilizowałam się do mycia szafek w kuchni przez to czytanie o porządkach , najgorsze jest jak zacznę robić a tu bach Kacperkowi coś nie pasuje zacznie marudzić t trzeba przerwać to potem mi się odechciewa:shocked2: a jakaś leniwa się zrobiłam ostatnio ,pierdołka tu pije a tu rączką wali mi po klawiaturze a jak się denerwuje jak mu rękę wezmę

Dzien dobry!!! Troche mnie nie bylo i juz napewno nie zdaze nadrobic zaleglosci:-) Mam nadzieje tylko ze wszystkie dzieciaczki zdrowe a jesli nie to zycze duuuzo zdrowka. Teraz bede mogla znow z Wami byc codziennie. Wkoncu marudka sie skonczyla, nocne placze tez... DZIS RANO ALEXOWI WYSZEDL ZABEK!!!!!!!!!! HURAAAAAAA!!!!!!!!! Mam nadzieje ze teraz juz bedzie tylko lepiej:-) Bo po dzisiejszej nocy juz mialam wszystkiego dosc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry