reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzień dobry :-)
dzisiaj piękna pogoda i byłyśmy z Mają aż 5h na dworze :tak: dobrze się tak dotlenić ;-)
i przebiłam Mai uszy :-) płacz był, ale jaki efekt :-D
idę czytać co u was
miłego popołudnia

gratuluję wam ząbków
u nas na razie nadal nie przebiły sie na dole,a widać je i dokuczaja malej strasznie wszystkie 4,bo dzisiaj przeszła sama siebie,marudek mały
i juz pada,wiec zaraz bedzie mi juz spała na noc,och ide bo płacze

A my dzisiaj byłyśmy 4h na spacerku, a tylko jak wróciłyśmy do domu to się wzięłam za gotowanie dla małej no i że przy okazji sobie obiad zrobie, no ale miesidło dopiero o 19 zjadłam a zupe teraz wyłączyłam wiec bedzie na jutro...choć i tak ja jutro w szkole,a mój Łukasz na słowacji :-( no ale szkoda mi było tego wywaru z mieska wylewać :-)....może babcia się poczęstuje

:-)
efe wiem jakie to denerwujace jak dziecko jeczy niewiadomo o co, ale wolałabym to niż tak jak moja Zocha piszczy na cały blok przez pół dnia! i to piszczy jak się denerwuje, jak sie cieszy i jak niewiadomo o co jej chodzi:baffled:
Zocha jest asertywna Dominiko:-D Pokazuje jakie ma emocje. Nie tłamsi hihi:)

Dzien dobry!!! Troche mnie nie bylo i juz napewno nie zdaze nadrobic zaleglosci:-) Mam nadzieje tylko ze wszystkie dzieciaczki zdrowe a jesli nie to zycze duuuzo zdrowka. Teraz bede mogla znow z Wami byc codziennie. Wkoncu marudka sie skonczyla, nocne placze tez... DZIS RANO ALEXOWI WYSZEDL ZABEK!!!!!!!!!! HURAAAAAAA!!!!!!!!! Mam nadzieje ze teraz juz bedzie tylko lepiej:-) Bo po dzisiejszej nocy juz mialam wszystkiego dosc.

Jeeeeeeee a my mamy górną dwójkę!!!!
Dziewczyny gratuluje ząbków. Się rozkręcają nam te dzieciaki:tak: Aż pękam z dumy! U nas widać na dole jednego (albo mi się udało dostrzec), bo mała nie da sobie zajrzeć w paszczę w ogóle!

No i witam się w końcu!
My dziś dwa spacery zaliczyliśmy, bo udało nam się kupić wózek i trzeba było zrobić jazdę próbną. A najśmieszniejsze, że wychodzimy z bloku spotykamy znajomych a oni z samochodu wyciągają taki sam tylko starszy model (używany odkupili):-D Powiedziałam że jak kupują wózek to powinni sms-a wysłać, bo teraz to my już do sklepu naszego nie oddamy:-D Aaaa w ogóle to chciałam ładny ale wyszło że lepiej praktyczny. I tak dałam się mojemu namówić i teraz będę tachać ponad 9kg na IV piętro:-( ALe nic! Dieta to i ruchu mi nie zaszkodzi, co nie?

reklama
Iwonko oby szybko sie zabki przebily i mala nie marudzila wiecej ;-)
Neverend gratuluje zabka;-)
Efe u nas zabkow do ostatniego dnia nie bylo widac :-) takze mozesz sie spodziewac w kazdej chwili;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry