Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dobrze się tak dotlenić ;-)
Zocha jest asertywna Dominiko:-)
efe wiem jakie to denerwujace jak dziecko jeczy niewiadomo o co, ale wolałabym to niż tak jak moja Zocha piszczy na cały blok przez pół dnia! i to piszczy jak się denerwuje, jak sie cieszy i jak niewiadomo o co jej chodzi![]()
Pokazuje jakie ma emocje. Nie tłamsi hihiDzien dobry!!! Troche mnie nie bylo i juz napewno nie zdaze nadrobic zaleglosci:-) Mam nadzieje tylko ze wszystkie dzieciaczki zdrowe a jesli nie to zycze duuuzo zdrowka. Teraz bede mogla znow z Wami byc codziennie. Wkoncu marudka sie skonczyla, nocne placze tez... DZIS RANO ALEXOWI WYSZEDL ZABEK!!!!!!!!!! HURAAAAAAA!!!!!!!!! Mam nadzieje ze teraz juz bedzie tylko lepiej:-) Bo po dzisiejszej nocy juz mialam wszystkiego dosc.
Dziewczyny gratuluje ząbków. Się rozkręcają nam te dzieciakiJeeeeeeee a my mamy górną dwójkę!!!!
Aż pękam z dumy! U nas widać na dole jednego (albo mi się udało dostrzec), bo mała nie da sobie zajrzeć w paszczę w ogóle!
Powiedziałam że jak kupują wózek to powinni sms-a wysłać, bo teraz to my już do sklepu naszego nie oddamy
Aaaa w ogóle to chciałam ładny ale wyszło że lepiej praktyczny. I tak dałam się mojemu namówić i teraz będę tachać ponad 9kg na IV piętro:-( ALe nic! Dieta to i ruchu mi nie zaszkodzi, co nie?