reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

witam sobotnio,
moje towarzystwo śpi, a ja zjadłam śniadanie i się biore za prasowanie bo mam mega góre ubrań i później okna i ogólne sprzatanie...ale mi się nie chce.
u nas dzis dużo chłodniej jak narazie i chmury na niebie, mam tylko nadzieje, że padać nie będzie...

buziaki dla wszystkich

reklama
witam sobotnio
pogoda taka sobie niby czasami słonko wygląda,ale pokropił deszczyk tez juz
zobaczymy jak bedzie dalej
nocke miałam do bani,mała mi płakała strasznie i juz nie wiem od czego

dziewczyny bawcie sie dobrze na spotkanku i czekam na relacje

Bry!
U nas na razie pochmurno :dry: może wyjdzie słoneczko jak będzie pora spaceru :sorry2:
Śpiącam okropnie, Marcel o 1 znów wylądował obok mamy... ( jestem okropna!)
SPrzątania mam furę więc tylko na chwilkę wpadłam :(
Magda, jak TY kobieto masz czas i siłę na upieczenie tylu rogalików? :-D ja mam w planie je zrobić już od tygodnia, a jakoś nie chcę mi się nic... leń!
Ech spadam sprzątać poki Marcepan ma drzemkę poranną.
Trzymcie się
Mika, słonka dla Ciebie! głowa do góry ;-)

Napisałam długiego posta i zamknęłam kartę. No wkurzyłam się strasznie!

Jeszcze deszcz zaczął padać i już mi się wszystkiego odechciewa. Pewnie dziś będziemy gnić w domu.

Deli sznureczek do każdej panny sierpniowej będzie, bo każda piękna!

Iwonko obyście się wyleczyły już na dobre i znalazły fajnego lekarza.

Magda gratuluje zacięcia kulinarnego. Ja to ostatnio sałatki tworze głównie.

Dominiczka ja to się w ogóle za sprzątanie nie biorę bo wyjeżdżamy na święta. I mam w d...

Mika za mężem pewnie tęsknisz co?

Napisałam długiego posta i zamknęłam kartę. No wkurzyłam się strasznie!

Jeszcze deszcz zaczął padać i już mi się wszystkiego odechciewa. Pewnie dziś będziemy gnić w domu.

Deli sznureczek do każdej panny sierpniowej będzie, bo każda piękna!

Iwonko obyście się wyleczyły już na dobre i znalazły fajnego lekarza.

Magda gratuluje zacięcia kulinarnego. Ja to ostatnio sałatki tworze głównie.

Dominiczka ja to się w ogóle za sprzątanie nie biorę bo wyjeżdżamy na święta. I mam w d...

Mika za mężem pewnie tęsknisz co?

tak aaa jeszcze mi napisał że nie dojedzie na święta :confused::dry:

hej dziewczynki
u nas za oknem tez szaro i ponuro. zastanawiam sie nad spacerkiem, ale pewnie dzis skonczy sie na chuscie ;-) wczoraj bylismy na megaspacerku - Mikolaj podziwial warszawska starowke i nie mogl sie nadziwic, ze tyle ludzi po swiecie chodzi, hihi

ja to tez jestem leniuch i nawet nie zamierzam sprzatac w domu. tym bardziej, ze w piatek wyjezdzamy do tesciow na tydzien. ciekawa tylko jestem jak Miko wytrzyma 450km w podrozy, mhm. tym bardziej, ze nie chce jezdzic w foteliku.

maggie ja od poczatku spie z Miko. Chyba bym nie wytrzymala chodzic do lozeczka co 1,5h w nocy. No ale od maja wszystko sie zmieni. Miko bedzie spal z tatusiem, a mama bedzie sie w koncu wysypiala, zeby wstac wypoczeta do pracy.

milego dzieonka zycze

reklama
Witajcie sierpniówki :-)

ja na chwilkę tylko... źle się czuję ostatnio..., zmęczona jestem na maksa :-( albo to jakieś przesilenie wiosenne albo jakaś zaraza... we wtorek idę na badania kontrolne to zobaczymy co jest grane...

w poniedziałek idę na przesłuchanie na policję w sprawie oszustwa na allegro... pod koniec czerwca kupiłam książkę Zawitkowskiego na allegro... kupiłam to za dużo powiedziane bo ja i owszem zapłaciłam ale książki nie dostałam :-( pamiętam, że jadna z Was też kupowała na tej aukcji tylko zabijcie - nie wiem która :-( coś mi się kołaczą w głowie 2 nicki: anet i enka...jeśli się pomyliłam to przepraszam a zainteresowaną proszę o kontakt :-)

no i tyle na razie...idę się położyć do łóżka bo we łbie tak mi się kręci że zaraz orła wywinę :-(

3majcie sie ciepło i udanego weekendu :-*

Do góry