reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam sobotnio:)
pogoda do bani, leje u mnie caly czas. Sprzatac mi sie nie chce i leze na kanapie pod kocykiem a mala spi. Ide dzisiaj na urodziny do przyjaciolki i z jednej strony sie ciesze ze sie rozerwe a z drugiej mi sie nie chce:/ jak sobie pomysle ze jutro bede miala tzw spadek formy bo dawno nie mialam nieprzespanej nocy polaczonej z procentami to mi sie odechciewa:/

Milego dnia laseczki.

Witam,
My za jakieś 2 godzinki jedziemy do babci i zostajemy :-). Teraz sprzątam niestety.
Rubi niestety i tacy się znajdują na allegro, a potem człowiek musi chodzić na przesłuchania.
U nas tez pogoda taka sobie, ale i tak jestem hepi, ze nie ma zimy :-).
Mika trzymam kciuki by to był ostatni taki wyjazd.

Witam,
My za jakieś 2 godzinki jedziemy do babci i zostajemy :-). Teraz sprzątam niestety.
Rubi niestety i tacy się znajdują na allegro, a potem człowiek musi chodzić na przesłuchania.
U nas tez pogoda taka sobie, ale i tak jestem hepi, ze nie ma zimy :-).
Mika trzymam kciuki by to był ostatni taki wyjazd.
Anka opowiadaj jak było, bo nic nie mówisz :)
aaa już doczytałam na odp watku.... przykro mi że jesteś rozczrowana, faktycznie mogli sie lepiej przygotować...

Ostatnia edycja:
Mika szkoda gadać. Na wątku i tak byłam oszczędna w słowa :-(. Rozczarowanie na maxa. Naprawdę nei wiem po co się pytali o wiek dziecka :-(.
Nawet przez to wszystko z baśką nie pogadałam nawet.

hej dzieczyny my na weekend u dziadków w wejherowie
Rubi - ja też mam maksymalny spadek formy o ile na fitnesie na poczatku tak dobrze sobie radzilam to teraz nie mam siły...trenerka mówi że przesilenei wiosenne...
miałam sobie tu odpocząć i zrelaksować się ale raz - Bartek co chwila woła do mnie - chyba go stresuje nowe miejsce a dwa - Karol ma biegunke - normalnie jak nie urok to....nie mam pojecia czy po tym że odrobine danonka dziś rano zjadl czy insze świństwo - Boże mam nadzieje że żaden wirus!!!
młody znów ciągle cały mokry i marudny - pewnie znów jakiś ząb się szykuje ale na wylocie jeszcze nie ma, pewnie jeszcze trochę i będzie druga dwójka

a my po spacerkach nawet dwóch pogoda nawet dopisała bo nie padało
raz tylko pokropiło
nauczyłam moja marszczyc nosek i lata po domku i do kazdego marszczy nos a my mamy ubaw
dzisiaj załatwilismy wszystko w kościele na chrzciny,wiec juz jestem nastawiona na za tydzien teraz tylko jedzenie,tort i bedzie git
Ania musimy same sobie zorganizowac spotkanie tylko znajdziemy jakies dogodne dla nas wszystkich miejsce w Katowicach,moze cos znasz i polecisz

Piwonia Moj Alex tez marszy nosek i do tego ciaga nim hehe raz zacZal tak robic przy jedzeniu, malo sie nie zwinelismy ze smiechu... Zobaczyl ze my sie z tego smiejemy i teraz ciagle tak robi...

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Ja dziś w objechałam Kraków bo miałam zajęcia i cholera zgubiłam się w drodze powrotnej...bo ciemno jak w d... drogi nieoświetlone las dookoła żywej duszy nie było żeby się spytać...nie powiem bo się wystraszyłam i to bardzo (ech tylko czekałam aż mi silnik zgaśnie i chorda wampirów albo wilkołaków wyleci z tego lasu;-)). Ale dość, okazało się że zdobiłam kółeczko i wyjechałam na dobrą drogę;-)
Jaś z tatusiem, za cały dzień zjadł tylko kaszkę i deserek:dry::dry:a teściowa rogaliki mi powyjadała:-D:-D ale butli w ogóle nie chwycił a jak się dorwał do cycuchów jak przyjechałam to dwa opróżnił a kamienie w nich były że hoho:tak:i śpi jak zabity, nawet go nie umyliśmy;-)
A jutro jak będę w wielkim mieście to skoczę sobie na zakupy przedświąteczne do tesco a co!
dobra to ja mykam jeszcze na prasowanko i jakiś filmik, życzę Wam miłej niedzieli (nie zapomnijcie o zmianie czasu)!!!

Do góry