reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

witam
U nas pogoda do bani, poda i jest zimno a na środe zapowiedzieli śnieg.
Efe gratuluję ząbka.
Ciekawe co tam u Mewy z jej przeprowadzką do polski, ech, tylko pozazdrościć.
Natt współczuje nocnych przygód.
Dziewczyny czy wy nosicie nadal biustonosze bez fiszbin? Bo chcę sobie przerobić jakieś zwykłe na takie do karmienia, bo stare już mi się opatrzyły nie mówiąc że już nie są pierwszej świerzości, a nie ma sensu kupować nowych na tych kilka miechów?

reklama
Też o tym myślałam, ale jednak wolę sobie przełożyć klamerki do zwykłego, chwila roboty, a łatwiej wyjąc do karmienia. To pewnie jak takie flaki to można z fiszbinami, bo w końcu co te druty miałyby ugniatać?:confused:

my niedawno wróciłyśmy ze spaceru, jak wchodziłyśmy do klatki to zaczynało kropić wiec zdąrzyłyśmy,ale teraz znów świeci słonko. W telefonie nie miałam przestawionego zegarka i tak sobie spacerowałam i w efekcie na biegu małej obiad szykowałam bo już się darła :-)

I chyba będę chora bo mnie gardło zaczęło boleć i czuje migdałek, a i wszystko mnie boli....:-(

dziewczyny a macie jakieś sposoby na tą czkawke bo już nie moge...zmieniłam pampersa, wypiła pół butli i dalej ją meczy.

o nie! właśnie mi się przypomniało że mam do uprasowania firanke....i to ta z najwiekszego okna, bo powiesiłam taką pogniecioną żeby w niedziele cokolwiek było....aaaaaa...ratuuunnnnkkkuuuu.....jak ja nie lubie prasować!

Dominiczka ja ci podrzucę Jagodę i za ciebie poprasuję no problem for me! Aneczka to sprubuję jak mówisz że mogę, tylko teraz będe musiała sprawdzić jaki mam rozmiar, no i wziąśc poprawkę na chudnięcie. Ocho, właśnie moja mała zjadła prawie cały słoik obiadku i teraz dusi drugie danie, nic lece przebrać. Na razie.

Dominiczka ja ci podrzucę Jagodę i za ciebie poprasuję no problem for me! Aneczka to sprubuję jak mówisz że mogę, tylko teraz będe musiała sprawdzić jaki mam rozmiar, no i wziąśc poprawkę na chudnięcie. Ocho, właśnie moja mała zjadła prawie cały słoik obiadku i teraz dusi drugie danie, nic lece przebrać. Na razie.

o nie ma problemu :-) ja bardzo chętnie zajme się Jagódką :-)zresztą mogłabym się zajać wszystkimi dzieciaczkami z bb żeby tylko nie prasować :-)

Hello
My po spacerze. Ząb jak dąb i dziecku trudniej się zasypia. Dopiero o 18 padła a ja w końcu zjadłam (no sałatkę wrzuciłam do brzucha ale o dziwo brzuch syty):sorry2:

Dziękujemy za gratulacje. :-D

Gratki Efe ale baaaaaaa odpadłyscie z konkursu
No nawet nie wiesz Kasiu jak mi żal:-(

Efe no to gratki z okazji zębolka,ja paznokciem tez czuje,ale dla mnie on sie jeszcze nieprzebił bo nie stuka jak sie łyżeczka puka w niego albo ma tak spuchniete
No mojej się teraz nie da tam dotknąć tak ma spuchnięte. Nawet jak zabawkę włoży do buzi i trafi w to miejsce to ryk. Ale już wiem skąd jej się wzięło to wytykanie języka!

Efe gratulujemy Gabi zębola! i posyłamy słoneczko do was :-)
Dzięki Dominiczko za słonko przydało się. Od 12 do 16 na dworzu byłam. Lumpki zaliczyłam. Dziecko obkupiłam. I sobie torbę do wózka za 8zł. Także happy jestem że szok.

Hej Dziewczynki:)

My dziś mamy cięzki dzień. Nati budzila się co chwile w nocy,wymiotuje mi ....echhhhhh....to
Jejku, a my ciagle nie ochrzcilismy Nati. Oczywiscie zrobimy to,ale kiedy???Muszę po świetach sie za to wziąć juz koniecznie!!!Lipa totalna,bo chcialam ją chrzcić jak najwcześniej,a tu rok za chwile stuknie...Lipa! Az mi wstyd...Po świętach zalatwiam chrzciny juz na bank!

Natt może zrób chrzciny z roczkiem razem za jednym zamachem i wydatkiem.

Dziewczyny czy wy nosicie nadal biustonosze bez fiszbin? Bo chcę sobie przerobić jakieś zwykłe na takie do karmienia, bo stare już mi się opatrzyły nie mówiąc że już nie są pierwszej świerzości, a nie ma sensu kupować nowych na tych kilka miechów?
Miranda ja z fiszbinami to noszę już łochocho...Taki przerobiony to po domu śmigam a na wyjście mam zwykły trzymający. Z moim 80I to ja bym pewnie już miała uszy do ziemi.:baffled:

o nie ma problemu :-) ja bardzo chętnie zajme się Jagódką :-)zresztą mogłabym się zajać wszystkimi dzieciaczkami z bb żeby tylko nie prasować :-)
Normalnie ja też oddam wszystko za prasowanie. Stąd wniosek że ja nic co wymaga prasowania nie kupuje.

no to Efe gratki wielkie
moja bidula nadal sie męczy,musiałam dac Nurofen bo sie dre jak upiór ani głowy ani buzi nie wolno jej dotknąć
i czekamy na fotki zakupowe

No nie Efe,musze sie wyrobić przed roczkiem z tymi chrzcinami. Z reszta wydaje mi się ze im młodsze dziecko tym lepiej,bo taki roczniak to pewnie by ryczał jak bóbr:).
Muuuuuusze po świetach załatwić te chrzciny! I to nawet już nie o ten mussss tak chodzi,po prostu źle się z tym czuje,że ona nie ochrzczona jest-sumienie,dusza,serce. nie dają mi spokoju przez to...hmmm jakkolwiek to zabrzmiało....

reklama
Loguję się i loguję a napisać nie mam kiedy :(
porządki i przemeblowanie pełną gębą
Ech! nie chce mi się już a tyle jeszcze do zrobienia... buee
Efe gratki zębatki! :-D
no i znikam Marcepana myć...

Do góry