reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

Hello
ja tylko na chwilkę
dobranoc przyszłam powiedzieć
nie dam rady nadrobić wszystkiego
większość dnia latam i załatwiam sprawy przed wyjazdem świątecznym
dziecko mam już prawie spakowane
jutro pakowanie nas i porządki domowe
a okna dalej nie pomyte
tylko pranie robię (jakby mi się teraz przydała ta twoja suszarka Deli)
oki będę jutro papa

reklama
Witajcie

Nie było mnie troszke, miałam problem z netem, w ogóle same problemy sie walą mi ostatnio i mam mega doline. Co wyszłysmy z grypy żołądkowej teraz Karolinka ma chyba 3-dniówke, ja przeziębiona jestem, mąż nie wraca na święta... i jak tu zyć? mam mega depreche, tylko ryczeć sie chce :-:)-(

3-majcie sie dziewczyny :cool:

witam środowo,jak ja sie ciesze,ze dzisiaj dzieciaki ida ostatni dzien do szkoły
ja zaraz mykam ze starsza do okulisty na bilans,a do małej babcia przychodzi
Mika głowa do góry,jak mąż wróci napewno ci to wynagrodzi i zaraz humor sie poprawi,a problemy jakos sie rozwiażą
ooo i Karolinka juz 8 miesiecy skończyła,co prawda 2 dni temu,ależ ten czas leci,my dzisiej kończymy 7 miesiecy
ja az sie boje co teraz bedzie bo teściowa wraca ze szpitala,wiec kolejna mega wojna sie zbliża oj nie bedzie wesoło,pewno znowu sie specjalnie pochoruje,byle tylko wszystko na naszych głowach zostawic

dzień dobry w środę :-)
my już nie śpimy od godziny, ale leniu****emy w łóżku ;-)
dziś muszę zmienić szynszyli trociny, przebrać pościel, zrobić pranie, odkurzyć i zrobić obiad ;-) ale mam roboty :-D
ale porządki przedświąteczne w sumie zrobione :tak: zastanawiam się tylko co zrobić na wielkanoc, bo po raz pierwszy robimy śniadanie wielkanocne u nas w domu :happy2: ciasto odpada, bo mama upiecze-ja nie posiadam piekarnika, myślę jakie sałatki zrobić no i co jeszcze??? a wy co podajecie na stół?
aaa śniło mi się dzisiaj, że Mai wyszły zęby, ale te dalsze, czyli 4, 5, 6 :-D ciekawe co to oznacza...
miłej środy :-)

Hello z rana
ja tu od jakiegoś czasu już buszuje a moje dziecko szaleje w łóżeczku. Tylko marudzi jak się wywali . A ostatni o z siadu coraz częściej na brzuch się kładzie więc nie jest tak źle. Bo sobie popełźnie do tyłu i krzyczy jak natrafi na jakąś przeszkodę:-)

Mikuś życzę żeby ci ten czas paskudny minął jak najszybciej. Niech mąż wraca do domu!:tak:

Iwonko WIELKI BUZIAK DLA ALI!:-D

Mika, jeszcze wiele świąt przed Wami, ale na pewno przykro. Mąż wróci i wszytko bardziej kolorowe bedzie:-). Dasz radę:-). Pozdrawiam serdecznie.

A ja mam stresa bo jutro do pracy. Nawet przez to świąt nie czuję

reklama
Mika skromnie nie musisz niewiadomo czego robic
Efe dla Gabi tez wielki buziak,bo obie dzis świetują
ja juz po okuliście,starszej bardzo sie wzrok pogorszył

Do góry