Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pewno Twoja mama jest przy tobie i czuwa nad tobą i maleństwem.hejka dziewczynki, być może to głupie ale zazdroszcze Wam ,że Wasze mamy tak sie o Was martwią.Ja niestety nie mam mamy, zmarła dwa tygodnie po naszym ślubie i naprawde chwilami jest ma bardzo cięzko, mimo iż minęlo juz ponaqd 3 lata. WEiele bym dala za to by móc miec ją na wyciągnięcie ręki.
Mam dla Was jeszcze fajną piosenke posłuchajcie jej
Wrzuta.pl - Natalia Niemen - Jestem Mama- to moja kariera
a i jestem troszke zaskoczona niektórymi planami na dzisiejszy obiad, pewnie jestem wychowana według starych zasad ale u nas nie je sie miesa w piątek. buzka:-)
) i trafiła sie okazja że miało być zebranie więc sie ucieszyłam że od razu wszystkim (pozostałym 3 pracownikom) powiem.
cześc laseczki;-) ja od kiedy znam swojego meża też poszczę w piatki.. on mnie tego nauczyłhejka dziewczynki, być może to głupie ale zazdroszcze Wam ,że Wasze mamy tak sie o Was martwią.Ja niestety nie mam mamy, zmarła dwa tygodnie po naszym ślubie i naprawde chwilami jest ma bardzo cięzko, mimo iż minęlo juz ponaqd 3 lata. WEiele bym dala za to by móc miec ją na wyciągnięcie ręki.
Mam dla Was jeszcze fajną piosenke posłuchajcie jej
Wrzuta.pl - Natalia Niemen - Jestem Mama- to moja kariera
a i jestem troszke zaskoczona niektórymi planami na dzisiejszy obiad, pewnie jestem wychowana według starych zasad ale u nas nie je sie miesa w piątek. buzka:-)
ale kobiety w ciązy nie musza poscić
az mi sie łezka zakrecila
to juz kwestia sumienia ja teraz czasami sie skuszę na mieso w piatekbyć moze i nie musza pościć, ale tak jakoś mam to wpojone od dziecka zenigdy sie nie skusiłam na miesko w piątek tym bardziej ze jest tyle innych pysznych rzeczy.
co do piosenki to jak dla mnie poprawia humor w zły dzien na maxa:-)
i juz mi pomyslów brakuje na obiad. mój mąz by jadł tylko placki ziemniaczane a ja ich po prostu nie cierpie.