• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nno to ja pierwsza choc widze tu Rubi błakajaca sie;-)
Mamy 2 zabka lewa dolna jedynka. I chyba narazie bedzie spokój z zabkami nic wiecej nie wyczuwam. Ichybalepiej bo marudzi maruda strasznie, ciaagle chce na raczki do mamy.
Mju przykro mi ze znow chorujecie a wyjazdu zazdroszcze. ;-)
U nas dzien znow za chmurami, czy w tym roku bedzie w ogóle lato?

reklama
i ja mówię dzień dobry.
miałam dziś z Zosią jechać do zoo ale pogoda taka w kratkę to sobie darowałam, więc idziemy do moich rodziców jak młoda zje II śniadanie. A więc zajrzę pewnie wieczorkiem.

Bry :-)

ja się błąkam po BB bo mi Jasiek pobudkę o 4:20 zafundował :-( obudził przy okazji Monikę i...świecę :-(
chyba jeszcze się nie obudziłam, głowa mnie boli i znów mam zapalenie krtani :-( kaszel mam aż łzy lecą :-(

zmykam ziemianiaki obierać póki podkuchenna śpi :-)

miłego dnia ;-) i zdrówka :-)

Witam
Kasia gratuluje kolejnego ząbka. U nas jak wyszły w marcu to do dziś cisza, chociaż na dniach powinien wyjść
Mju współczuje choróbsk i wiem o czym piszesz...jak czasem Juli zostaje na noc u dziadków to jest taka pustka w domu że szok...I chociaż mogę wtedy dłużej pospać i w ogóle mam dużo lżej z samym Jasiem to i tak nie bardzo lubię ją zostawiać na tak długo:sorry2::sorry2:
Rubi ty też się kuruj!!

A ja robię jakieś szybkie szaszłyki z resztek obiadowych i idziemy do kościółka i do rodziców na kawkę :-) Miłego dnia życzę!

No normalnie masakra z moim dzieciem. Przebrać pieluchę- cud, nakarmić-cud, położyć , dosłownie, położyć spać- cud. W nocy dała czadu, teraz też śpiąca jak cholera, jedzenie wyrzuca za burtę fotelika, ale ani nie pójdzie spać anie nie będzie jeść. No normalnie mam już dość.
Gratuluję ząbków a chorowitkom życzę powrotu do zdrowia.

Witam,
Moje dziecko z tatusiem na spacerku, a ja odpoczywam po gigantycznym sprzątaniu, bo przy Oli się nie da.
Ja wieszam pranie, a ona od dołu ściąga. Ja wyjmuje pranie z automatu, a ona do neigo wchodzi. Ja chce odkurzać, a ta w ryk ... No mogłabym tak pisać i pisać. Zawsze mi robi na odwrót. Moje kochane łobuziątko :-).
Tak ostatnio piszecie o tych swoich, a ja naprawdę mojego na rękach powinnam nosić. Nie dość, ze po bułeczki mi rano chodzi. To dziś np (a to wielki śpioch) wstał o 8 zajął się Oliwią a mi pozwolił pospać do 9:30 :-). W ogóle on zawsze coś dla mnie robi :-) taki kochany człowiek mi się trafił.

MJU bardzo mi przykro z powodu choroby
magda12345 dziękuje bardzo :-) rodzinkę mam bardzo kochaną :-)
Dziewczyny jeszcze raz dziękuje za miłe słowa.
Kasiu gratki z ząbka

Mykam do prasowania, bo zaraz głodek wróci, a ja nawet nie zaczęłam.

reklama
dziewczęta zdjęcia piękne! Monia śliczna dziewczynka i nie wierzę rubi, że taka płaczka krzykaczka potrafi być :p coś kręcisz, toż to aniołeczek w ludzkiej postaci, hihi;
Oliwia równie urocza, zdjęcia wspólne bardzo naturalne, super pamiątka;

ja na swojego faceta - oprócz tego, co wcześniej napisałam - też nie narzekam, bo ma łeb na karku; zatroszczy się o nas jak trzeba, w niedziele zajmuje się małą od rana żebym pospała, pomaga w domu w sensie sprzątania czy gotowania itp. Generalnie nie zamienię na innego:p

my po długim spacerku, słońce świeciło, cieplutko, widok bosych malusich stópek zawieszonych na pałąku wózka - powalający:)

i w ogóle jak słońce świeci to się żyć chce:)

mju i rubi - współczuję choróbsk, niech prędko sobie od Was idą precz
Kasia gratki dla Miłoszka z okazji uzębienia:)

lecę do kuchni, mój M. robi jakąś pyszną sałatkę, a ja muszę skończyć kotleciki pieczarkowe, mniam:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry