• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
tak więc a więc...wszystkim niedowiarkom....

przedstawiam Monię w drodze na aniołkową sesję zdjęciową :-)

Załączniki

• DSC_0868_.jpg
    DSC_0868_.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Rubi (pisze to z dużym uśmiechem ale może pamiętasz już kiedyś o tym gadałyśmy :-D ) jakbym jeździła ROANEM to nie tylko bym się krzywiła jak Monia ja bym się darła wniebogłosy ;-)
KASIA buziak dla Miłoszka za zębola - my ciągle z dwoma i nic nie zapowiada zmian w tym temacie na razie....

Rubi, ale Monia szczęśliwa:)

Alex, to jest chyba owo "wychowanie męża", o którym swojego czasu pisałam;-)
Gratuluje pierwszych sukcesów pedagogicznych:)

U nas jutro ma być wreszcie pogoda!!!!!! Pada tu niemal nieprzerwanie od świąt. Tak się cieszę na spacer jutro z krasnalem:)

Ostatnia edycja:
on po prostu zdaje sobie sprawe z tego, ze ja jestem konsekwentna, wiem czego chce i nie bede tkwic w zwiazku, w ktorym nie jestem do konca szczesliwa. dlatego zakonczylo sie moje wieloletnie narzeczenstwo z czlowiekiem, ktory byl miloscia mojego zycia i za ktorym z 10 pietra w ogien moglabym skoczyc bez wahania, ale ktory byl tak potwornie skupionym na sobie egoista, ze po latach prob i oczekiwania TRWALEJ zmiany (bardzo wierze w czlowieka i wiem, ze kazdy moze sie zmienic jesli chce - to chyba zboczenie zawodowe, ale bylam swiadkiem wielu przemian) zdecydowalam sie powiedziec ADIEU pomimo tego, ze serce mi pekalo. dzis nie zaluje, bo mam wspanialego meza, ktory jest absolutna odwrotnoscia tamtej osoby, wiec bol serca nie poszedl na marne. moj maz wie o tym i chyba skumal, ze teraz to juz nie przelewki, jednym slowem blady strach na niego padl ;-)

a pogodka u nas sliczna, 24 stopnie byly dzis i z Pimpkiem niedlugo bedziemy Afroamerykanami, ja chyba bardziej, bo Pimpa namaszczam ochrona przeciwloneczna

franiowamamo ja teraz dopiero zauwazylam, ze Francesco ma kombinezon SUPERBABY :-D petarda !!!!!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny:-D
pytanko:shocked2:

czy ktoras szydelkuje?:sorry2:
i jesli tak to czy ma jakies schematy na czapeczki azurowe:sorry:

naszla mnie ochota pobawic sie troszke:-D

milego wieczorku zycze:-D

Alex, chodzi Ci o to zdjęcie w avatarze? Ten dresik kupiłam w H&M specjalnie na wyjście Franka ze szpitala po 3 miesiącach. Nawet miał skarpetki z logo Supermana:) Myślałam że panie pielęgniarki padną ze śmiechu:-) Taka ze mnie matka-wariatka:-)

reklama
Zosia już usypia więc mam chwilkę dla siebie:-)
Nie moge powiedziec bo mój chłop też jak jest to wstaje rano do młodej, robi jej jeśc i karmi a ja mogę pospać, wiele rzeczy zrobi jak powiem, że trzeba, nawet ze mną kiedyś okna mył(ostatnio zabrał młodą na spacer żebym spokojnie mogła umyć), firanki mi wiesza, ale jednak czasem sie zdarza, że przegina i te wszystkie rzeczy się zamazują.
Dopiero jak zostaje sama to wiem, że jednak dużo robi(mimo, że wiele rzeczy trzeba po nim poprawiać:-D)

A moje dziecko to uwielbia jak odkurzam....goni odkurzacz i się na niego rzuca:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry