• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
andariel, a nie możesz po prostu powiedzieć koledze wprost o ciąży i że nie wrócisz na razie do pracy?
ja bym zrobiła tak-wróciłabym do pracy, ale nie na miesiąc czy dwa tylko na DZIEŃ LUB DWA czy tydzień i poszła na L4 :-) tylko musiałbym mieć wcześniej wszystko ustalone z lekarzem, że na bank dostanę od razu L4 :tak: co do zostawienia Mai to mam ten sam problem, nie zostawiam jej z nikim i ciężko by mi było z taką sytuacją :-(

reklama
rubi, witaj w klubie, dupo wołowa:) tylko się nie obraź:) u mnie praca on-line niestety nie wchodzi w grę, bo polega w dużej części na kontaktach z klientem... w ogóle, tam jest straszny burdel, niejasne instrukcje, wiele spraw załatwia się na gębę, żeby klient nie odszedł, nie napisał skargi,. a ryzykując dość wiele... nieciekawie;
no i wpadłam w jakiś smętny nastrój, czuję się niezaradna, ciapowata i...sama już nie wiem jaka:/ kurcze, wystarczyło pomysleć intensywniej o pracy, a już wpadam w deprechy!

Andariel- nie dołuj sie bo nie ma powodu, masz co najmniej kilka wyjśc z tej sytuacji, lepsza jedna od drugiej
co ja mam powiedziec- bezrobotna bez dochodu - własciwie w Polsce nie istnieje oficjalnie, dobrze ze maz mnie ubezpiecza
moja mama z 200 km stąd, tylko drogi prywatny złobek wchodzi w gre
tak ze głowa do góry kochana

eeeehhh...

andariel ;-) a czemu mam sie obrazac??? o dupe wołową?? :-D no jestem nia i tyle ;-)

mewa ;-) a ile żłobków sprawdzalas??? bo u mnie są rozne prywatne i ceny tez są rózne... z jedzonkiem roznie bywa... najczesciej albo z domu albo catering - ludzie nie chca miec sanepidu na głowie... ale jest ponoc złobek prywatny juz za ok 650zł... a to tylko 220-230 zł więcej niz płace za państwowy...choc ja juz sie żarełkiem nie musze przejmowac...

ehhh.. powzdychalam to lece spac ;-)

kolorowych ;-)

reklama
to niezła sumka za żłobek :szok:
to niania zawoła sobie u nas z 700zł
a za państwowy żłobek to ja bym musiała zaplacić 250zł i to chyba z jedzeniem :tak: i jest to jedyny żłobek u mnie w mieście
lecę spać, do jutra :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry