reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U nas też nieciekawie choróbsko jak nic.Alka od wczoraj wymiotuje i rozwolnionko do tego temperatura.Pocieszające jest to ,że dzis nie wymiotowała i obiad zjadła tylko to rozwolnienie i gorączka po 39 co 4h.Ehhhhh
Smęcic nie bede więcej.
Ja też sprzedaje swój wózek bo mamy dwa a Aluta i tak od świeta tylko jeździ w jednym.Po co ma stac i miejsce zajmowac.

reklama
hej :-)
my nadal się kurujemy w domku, do Mai wczoraj przyplątała się jeszcze gorączka, ale na szczęście chwilowa, poza tym to katar nadal ją męczy
my z mężem juz lepiej, ale jeszcze kaszlemy czasami :no:
widzę, że temat spacerówek na topie, ja na pewno będę kupować jakąś mniejszą, poręczniejszą, bo bez spacerówki to sobie nie wyobrażam dalszych spacerów :tak: ale poczekam do wiosny, może się pokaże coś nowego ;-) za to jak macie jakieś propozycje, to chętnie obejrzę ;-)
zdrówka dla was, pa

no i Ninka się chyba od M. zaraziła - kicha od rana i już jej woda z noska leci, szlag! oby to było tylko lekkie chwilowe przeziębienie i nic więcej...
chodzę ostatnio jakaś nabuzowana, czepiam się M. o pierdoły, a on mi jeszcze nie ułatwia tego wszystkiego:/ faceci to jednak inna planeta!

ps. izabela - jaki masz suwaczek wakacyjny już! :)

Andariel podaj Małej Lipomal. nam bardzo pomógł. tydzień się użerałam z taką wodą z noska i w koncu sobie przypomniałam o tym syropku. on jest na kaszel przeziębienie gorączkę. ale nam na ten nosek bardzo pomógł. 3 dni na noc Zosi dawałam po łyżeczce i kataru nie ma :-) więc spróbuj :-) a smak.. mniami :-) Zosia jak widzi tą buteleczkę to mówi "Am ammmm" :-D
witam się z rana i od razu pędzę do pracy bo mam kupe spraw dzis do załatwienia.. ble..już mi się nie chce..
miłego!!

edit. co z malinką i kasią...?

witam poweekendowo
widze,że znowu choróbska szaleją,a kysz od dzieciaczków akysz
zdróweczka dla maluszków niech im szybko przechodzi
u nas w weekend piękna wiosenna pogoda wiec kilka spacerków zaliczyliśmy

natt Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!oraz miłych Walentynek,ja zostałam na 2 dni znowu sama,akurat dzisiaj

Witam poniedziałkowo!
Kurczesz, że te choroby nie opuszczają, zdrówka dla Was i dzieciaczków andariel Iza Chogata Anet :yes:
Ja ziewam i ratuję się kawą bo nic mi się nie chce :/ w nocy 3 pobudki bo uczę zaś MArcela żeby spał sam całkiem, bo ostatnio to się po pierwszym przebudzeniu do nas ładował, cierpliwości mi życzcie ;-)

Natt - Wszystkiego Najlepszego! zdrówka słonka no i szczęśliwego rozwiązania ;-) :*
A wszystkim które obchodzą dzisiejszy dzień Szczęśliwych Walentynek ;-)
MisWalentynki.jpg

Witam po przerwie;-)
U nas właśnie się ferie skończyły i Julcia poszła do przedszkola to mam wreszcie czas żeby napisać. Ale zaglądałam do Was :-)
Widze że dużo maluszków chorych, zdrówka dla nich! U nas ok, tzn Jaś ma znowu powiększonego migdałka, mamy syrop na to - mam nadzieje że pomoże...Z Julcią za to mieliśmy troche przebojów w tamtym tygodniu, bo ni z tego ni z owego jej kolana strasznie spuchło, byliśmy na pogotowiu ale rentgen nic nie wykazał - tyle co nam kazali okłady z altacetu robi.Już się wchłonęło ale co to było to nie wiem:eek:

Maggie a nie za dużo zmian Ty Marcelowi wprowadzasz? Bo chyba niedawno się odsmoczkowywaliście?
Iza ale zazdroszczę Wam wakacji ;-) My chyba w tym roku nigdzie nie pojedziemy, no chyba że tak na kilka dni gdzieś niedaleko ale nad morze to raczej nie:-(
Natt sto lat ;-) !!!!

Hejj dziewczynki:)

Dziękuję za pamięć i życzenia:)-straaasznie to miłe:). Wczoraj mieliśmy impreze walentynkową w domu. Napiekłam sie,narobiłam pyszności i jeszcze zostało wszystko na dzisiaj,także zapraszam wszystkich:):) na urodzinowe party:):)

Ale widze,że ciągle nam sierpniątka chorują....biedactwa,no! ale to jest taki okres i nic chyba na to nie poradzimy...My na szczęscie sie jakoś trzymamy,tfu,tfu,tfu...

Ale piękne disiaj słonko:)...hmmmm..czuję wiosnę,a na termometrze u nas 31 stopni. Czujnik jest akurat wystawiony na słoneczko to tak nabiło:),takie małe oszustwo dla zmysłów;-) i humor od razu lepszy. Tylko zebym sie za bardzo nie zasugerowła i w bikini bądź co bądź na mróz nie wyszła:):)...
Buziaki,zmykamy na spacerek. DO potem:) i jeszcze raz dziękuję za życzonka:)

Natt to ja się piszę na tą imprezę mniam :-D
Madzik a gdzie tam, tyle co się pochwaliłam że 1,5 dnia bez smoczka było to znowu wrócil do łaski ;-) pisałam już, że najpierw mój M. mu dał a potem poleciało... i sama wymiękłam jak płakał moka moka i dostaje moka do spania, więc pomyślałam że chociaż spać spróbuję go nauczyć bo moje plecy już wymiękają i tak kucam przy łóżeczku i głaskam po głowie, aż zaśnie znowu ;-) nie robię mu radykalnych zmian ;-) mam za miętkie serce jak on płacze ;-) powolutku próbujemy, wczoraj po dwóch razach zabrałam go do łóżka dziś próbowałam nie brać i 3 razy wstawałam i głaskałam po głowie aż zaśnie a to i tak przyszedł o 6 i dodrzemaliśmy do 7 ;-_ chociaż on już na gadająco ;-)
wiem że konsekwencji by tu trzeba więcej, ale zobaczymy powolutku... wiem że smoka narazie odpuściłam to jednak za wielka miłość jest coby ich rodzielać teraz

edytowałam chyba z 4 razy bo mi sie byki literówkowe wkradają :D

Ostatnia edycja:
reklama
natt - SŁONKA, SPOKOJNEJ CIĄŻY, PRĘDKIEGO I POMYŚLNEGO ROZWIĄZANIA I W OGÓLE WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA CIEBIE, KOCHANA:)

witam się po koszmarnej nocy, podczas której naprawdę niewiele spałam; Ninkę męczył ten katar, więc marudziła, wierciła się w łóżku (oczywiście naszym), popłakiwała - okropność! lepiej jej się robiło, jak ją głaskaliśmy i całowaliśmy, bbidulinka moja kochana; zapodałam jej na noc Pulmex na klatę, Nasivin soft do noska, Olbas kropelki na pieluchę tetrową, a rano podałam owsiankę z czosnkiem... oby te sposoby pomogły!

natt - nasz termometr jest wystawiony akurat na stronę zacieniona i pokazuje -10 brrr, ale słońce faktycznie jest pikne! spacer dziś sobie daruje, bo mnie brzuch pobolewa (to chyba siła sugestii - do wizyty lek. było super, a teraz raptem zaczynam dyskomfort odczuwać:sorry:), ale jestem też jakas oslabiona przez ten antybiotyk i noc... pójde spać razem z Ninką i już;

miłego dzionka, dziewczyny!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry