reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iwonka u nas też ta zieleń jest i pomimo stosowania nasivinu nie widzę poprawy. Masz jakieś rady? Nie chce iść do lekarza bo od razu będzie antybiotyk. A czuję że jeszcze nie zeszło jej to niżej. Dziewczyny a wy jakie jeszcze cuda z apteki stosujecie? Kurdę bo już sama nie wiem co robić. Nienawidzę tej bezradności...
Andariel leż ile możesz. Niech się chłopak obróci.
Natt miłych chwil razem

reklama
Iwonka u nas też ta zieleń jest i pomimo stosowania nasivinu nie widzę poprawy. Masz jakieś rady? Nie chce iść do lekarza bo od razu będzie antybiotyk. A czuję że jeszcze nie zeszło jej to niżej. Dziewczyny a wy jakie jeszcze cuda z apteki stosujecie? Kurdę bo już sama nie wiem co robić. Nienawidzę tej bezradności...
Andariel leż ile możesz. Niech się chłopak obróci.
Natt miłych chwil razem

jak na razie jest Pulmex,Lipomal i Nasivin,ale jak po 3 dniach nie bedzie poprawy to robię małej inhalacje z soli i mucosolvanu bo mam ten do inhalacji i nie raz nam pomagał,ja mam nadzieje ze tylko na tym sie sko ńczy i szybko jej przejdzie
starsza jak na razie bez gorączki,średniej katar tez mniejszy tylko kaszelek został

Uf , w chałupce posprzątane, rosół pyka na gazie, potem tylko ugotować makaron dla pana Marcelowego jak wstanie i już.
Kurza tfasz, ale macie się z tymi chorobami, Efe to co Ty masz za pediatrę co od razu antybiotyk przepisuje :baffled:
Zimno dziś i waitr paskudny, znów na spacer nie pójdziemy pewnie :/
Oj idę poszperać coś w necie póki Marcel śpi ( o dziwo już drugi dzień pod rząd ma drzemkę w ciągu dnia juhu~)

Starej daty Maggie:(
Lipomal dzięki Iwonko właśnie miałam szperać bo jak nadrabiałam to któraś pisała(?) a dzięki Tobie nie muszę. THX:*
U nas Nasivin już poszedł w ruch pierwszego dnia. Dziś kończymy. I jak nie będzie poprawy to pójdę z nią do pediatry niech mi coś przepisze.
Ja już po rosole i pomidorówce dziś Pulpety robię z sosem pieczarkowym. Starłam pieczarki na tarce, żeby mała mogła zjeść. Pierwszy raz jej dam cosik grzybiastego. Zobaczymy jak zareaguje. Wczęśniej w jakimś daniu miała ze słoika ale już nie pamiętam jakim. A wy dajecie pieczarki swoim bąblom?

dziewczyny pisałam wam w promocjach,ale nik chyba tam nie zaglądał o fajnej paczuszce z Pampersa
wystarczy wypełnic ankiete,ja dzisiaj dostałam paczuszke i byłam w szoku paczka Pampersów Sleep &Play 5 szt.58 plus paczka 4 szt.26 plus chusteczki do pupy szt.72 do tego torba Pampersa taka bardziej plażowa i ulotki wiec goraco zachęcam do wypełnienia a jedna z tych paczuszek moze i do was zawita,podaje tutaj linka tez
Ankieta o pieluszkach dla znajomych

moja własnie padła,ale było cięzko z tym mega katarkiem zasnąć

Piwonia, ja wypełniłam ;) wtedy jak były inne pampersy to też ale dostałam tylko 5 sztuk czy jakos tak :-D Hmm to oni losują kto dostaje wielką pakę a kto mini? :-)

Efe u nas z domowych sposobów i dostępnych pod ręką, poszedł w ruch właśnie Nasivin soft z uwagi na wielki katar w 1 dniu, maść majerankowa pod nosek 2 x dziennie, Pulmex na klatę, wczoraj pod wieczór Stodal na kaszel (nijaki, ani mokry, ani suchy), a tak to ta owsianka z czosnkiem na śniadanie (jutro ostatni 5 dzien podam) i więcej cebuli do zupek; no i herbatka z imbirem, ale Ninka codziennie ja pije, więc nie liczę tego jako specyfik na przeziębienie; i wsio; i czekam teraz efektów:) a sio, choróbska od naszych sierpniątek!!!

my już po drzemce - bossssko:)

edit. mi wtedy i teraz przysłali zaraz po wypełnieniu ankiety info, że się zakwalifikowałam, ale paczki (tej teraz) jeszcze nie mam; a wtedy dostałam 5 szt. i żadna rewelacja;

Ostatnia edycja:
reklama
andariel ja też dostałam maila zwrotnego, ale nie, że dostanę pakę pampersów tylko ich dzienny zapas więc pewnie znowu tylko kilka sztuk? tak przynajmnie mnie się wydaje, dlatego pytałam czy oni losują kto dostaje dużo a kto mało :-D hihi bo jakoś nie wydaje mnie się coby każdemu wysyłali za darmola aż tyle pieluch...
a mam dostać w ciągu 30 dni czyli do końca lutego mają czas, to czekam ;p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry