reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aga luz, nic mi sie nie stalo a dobrze, ze mi powiedzialas, bo nigdy nie slyszalam o takiej przypadlosci, wiec dobrze sie stalo, bo pojde jutro do eskulapa zamiast czekac az samo minie :tak:

poza tym nie wydaje mi sie, ze to cholestaza, bo wszedzie pisza, ze najbardziej i na poczatku swedza dlonie i stopy, a u mnie zupelnie inne czesci ciala ale ide na wszelki, bo strzezonego..... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
080220111186.jpgnapisze obowiazkowo, a tymczasem wkleje zdjeciowe gowniarza, bo dawno nie pokazywalam, juz sie prawdziwy chlopczyk z niego zrobil IMG_8655.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE MAMUSKI I CORECZKI :cool2:

moje dziecko powoli lecz skutecznie zabija mnie pobudkami o 6 rano, wstajemy z mauzem na zmiane ale i tak straszny to kating.... ja jeszcze cala noc nie moglam zasnac przez ta swedzonke, teraz wygladam i czuje sie jak zombi, a przez fasolke nawet kawy nie moge sie napic jak czlowiek,eh zycie.....

hej Kobitki - najlepszego!!!
alex - możesz kawkę przecież - polecam gotowaną z przyprawami (przepis na wątku kulinarnym zamieszczałam niedawno) :) a co do swędzenia to ja też miałam takich kilka dni w II trym., ale samo ustąpiło i już nie narzekam (mnie swędziały dłonie i brzuch, czasem nogi); ale synka faktycznie masz już dużego!!! na awatarku takie bobo, a tu proszę:) co do pobudek, to Ninka też sie budzi o 6, czasem przed, czasem ciut po; ale jak nocka jest spokojna, w sensie: przespana cala, to nie jest źle:)

megaczko co do mebelków to my obstawiamy takie dla "dorosłych", bo te typowo dziecięce są malusie i niewymiarowe - zwyczajnie na to miejsca nie mamy; nam się spodobaly te regały: IKEA | Rozwiązania dla TV płaskoekranowych od 37" | System BESTÅ/FRAMSTÅ/INREDA | BESTÅ | Regał
bo je sobie od dołu "zabudujemy" frontami, więc będą szafki, w części zamontujemy rurkę na wieszaki i będzie zamiast osobnej szafy, z tej samej serii są różne półki, nadstawki, komódki, więc jest w czym wybierać; dorobimy szuflady też; a część frontów wymyśliłam by okleić jakims motywem dziecięcym (motylki?), bo nie chcę poważnego pokoju tylko jakies akcenty dla małej dziecięce:) i z uwagi na te oklejanie chyba właśnie biały się najlepiej sprawdzi;

Franiowa nie słyszałam o tym - to odnośnie chrapania, tak?

andariel zaraz zajrze do Twojego przepisu, chociaz mala kawke juz wypilam, chodzilo mi o to, ze prawdziwej, takiej mocnej, stawiajacej na nogi nie mozna

prosze trzymajcie kciuki, bo ide ogladac chate, moze dwie - ta druga nawet lepiej by mi odpowiadala, bo sa na tej samej ulicy, ze zdjec wygladaja podobnie, obie maja male ogrodki, tylko ta druga jest o 200 funtow tansza, wiec wiadomo :tak: problem jest tylko taki, ze od czwartku agencja nie moze sie tam dostac :wściekła/y:

Witam....
Zaraz zmykam,wpadlam pozyczyc udanego Dnia Kobiet!!!!

PS. Alex,ale synio juz wydoroslal...prawdziwy przystojniak z niego:)))
Andariel,fajne te mebelki,takie proste i zabudujesz jak bedziesz chciala

witam OSTATKOWO:biggrin2:

KOCHANE MAMUŚKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET:biggrin2::biggrin2::biggrin2: dla każdej z Was buziaki!

wczorajszy babski wypad się udał, byłyśmy w 4 mamy:tak: wytancowałyśmy się, mielismy towarzystwo 21latków!!!!!!!! nawet dobrze się czuje..... wróciłam o 2 w nocy... ciekawe kto wymyślił alkohol:-D
ubieram dzeciaki i lece na zakupy... muszę dzis wzmacniający rosół ugotować..

wiecie co jak chociaż raz na tydzien się nie wyszaleje to jestem jakaś taka zgnita:-D może to mój sposób na energie:-)

reklama
Sempe, cholera, denerwujesz ludzi od rana;-)

Franek roz...wala rzeczy na allegro to przyszłam popisac chwilę:)

zeeeeeen:-D

Wszystjkiego najlepszego, kobietki:-)

Alex, Twój facecik to prawdziwy mężyczyzna!!!

Andariel, ty wiesz, ze ja musze przejśc z Fr na ditę tych 5 przemian?? arazie zamówiłam podręczniki, aaa i musze zrobić małemy detoksykacje organizmy po antybolach szpitalnych jest zagrzybiony i zapasożytowany. Babki powiedziały mi, ze po tej diecie może sie okazac ze połowa terapii nie bedzie mu potrzebna!! Wiec w razie czego po rady będe do Ciebie pisała:)

lece bo glizdeusz zaczyna się wsciekać:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry