reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czesc i chwala:-Du nas leci powoli. wczoraj nas goscie nawiedzili:-D:-D
ja sciegam zumbe z dvhk.. zeby na plycie miec:-D:-D:-D
w piatek sobie sufit pomalowalam...teraz super swiezo sie zrobilo:-D:-D
jeszcze musze dzieciom pokoj odrestaurowac...cale sciany w plamach z sokow:wściekła/y:
tez maja zabawy:crazy:
potem przedpokoj i finito...ewentualnie jeszcze balkon zostanie...ale to jak bedzie cieplo:-D:-D:-D
Oliwia ma ostatnio etap pisku...pierwszy raz slyszalam zeby dziecko pol dnia sie darlo...piszczalo przy zabawie i ja gardlo nie bolalao:no::szok::szok:
Natalia je i dyskutuje z kolegami w lozeczku:-D:-D:-D:-D
Sylwia ma swoj swiat zabawek...swoje krolestwo..i bawi sie dinozaurami:-D:-D
bardzo je uwielbia:-D:-D:-D
a moj mezasty mnie do szalu doprowadza...przyjdzie z roboty i nic nie robi...a jak posprzatam to haselko ze teraz moze mi pomoc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam ochote go za jajka powiesic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nic milej niedzieli Wam zycze i udanych spacerkow:-D:-D:-D
buziole:-D:-D:-D

Baśka niesamowita jesteś!
kto jest za tym, żeby Basi medal jakiś sprawić - ręka do góry! ja ja ja ja...
a Twój facet to może po prostu nie ma już nic do roboty, bo Ty wszystko ogarniasz, co?;-)
a odnośnie pisku to Nina też uskutecznia - od jakiegoś tygodnia; czasem piszczy przeraźliwie niczym nazgule z Władcy Pierścienia - biega po domu i piiiiiszczy; na razie jej nie stopuję, bo najwyraźniej jakąś fascynację przeżywa wydawanym dźwiekiem, ale czasem uszy wiedną;
kurde troche jestem wkurzona bo wystawiła sofkę na all i było spore zainteresowanie, no i dostałam maila, że ktoś chce ją za taką a taka kwote i dziś może odebrać; no to się cholernie ucieszyłam i zamknęłam aukcję przed czasem, a teraz cisza w eterze od tego kogoś chetnego - ani maila, ani tel. A mnie się spieszy i tylko dlatego zgodziłam sie sprzedać tą sofę za tak małe pieniądze... poczekam do 14 a potem wystawiam ponownie i nie ide już na żadne układy; już drugi raz dałam się tak zrobić - kiedyś z wózkiem było to samo i laska nagle zamilkła jak zaklęta (a przecież ponowne wystawienie to dla mnie tez jakieś koszty); chyba nie ucze się na błędach, cholerka:sorry:

Helloł niedzielnie
mała po spacerku padła tatuś zresztą też a to JA od 1:30 co chwilę do niej wstawałam! Dopiero po 5 pokazałam jej że rybka Minimini śpi i zasnęła. Wstała o 7!
Wybaczcie że się nie odniosę za bardzo bo jakoś literki mi się mieszają i oczy kleją.
Ja nie wiem Baśka jak ty sobie przy trójce radzisz to jak 3 etaty w jednym:szok: Medal się należy.
Innym matkom trójki tyż oczywiście;)
Aha Irl a tobie to już w ogóle! Witaj!

Ostatnia edycja:
hejka

u nas tez wszystko dobrze, wczoraj cieplusio było i prawie cały dzień na dworze przesiedzielismy z przerwami na jedzonko i drzemki :-)

poszłam spać wczoraj o 11, Julka spała całą noc a ja wstałam o 8 mega niewyspana :eek: nie kumam

no nic, Mała śpi to i jaj zaraz wskocze pod kołderke bo mężasty na wypadzie z kolegami dziś od rana

hej dziewczyny, witam niedzielnie
u nas tak sobie, Adas na antybiotyku już tydzień- zasmarkany, poza tym straszny kaszel, zapalenie oskrzeli i angina, i ząbek wychodzi a poza tym ma zapuchnięte oczy i muszę zrobić mu badanie moczu, bo to bardzo zaniepokoiło pania doktor
ale dziś jakby lepiej- przynajmniej gorączki nie ma
za to ja mam, gardło mnie tak boli że przełykac nie mogę
calą zimę było ok, a teraz nas dopadło chorobsko

Efe- tez miałam masakryczną noc, płakał Adalek tak co godzine chyba, dobrze ze dzis niedziela
Basia- Ty jak zwykle plany remontowe, zazdroszcze powera :-) no i oczywiście medal sie należy że tak pięknie z trójeczką sobie radzisz
Andariel- może się odezwie kupiec na sofe jeszcze...

no dobra dziewczynki, miłej niedzieli, jasie będę nadal kurowac witaminą c i apapem
jutro do pracy nie idę wiec napewno tu wpadne do was na Adasiowej drzemce

reklama
Dzięki Andariel:)
To super. Ja wiem jakie nerwy przez te alle są. Ostatnio klikłam na aukcję bucików dla małej. Wysłałam kasę i czekam. po 2 tygodniach zaglądam a tam tylko jeden pozytywny i jeden negatywny komentarz. Pomyślałam no ekstra. Trzeba było sprawdzić, choć to tylko 9zł ale się odezwał po moim mailu i paczkę dostałam. Ale już więcej nie będę "polować na okazję" za dużo nerwów.

Mewa super że jesteś pomimo choroby. I chyba nadrabiacie całą zdrową zimę. Zdrówka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry