reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no - zalatwilam co mialam to wracam i sie poprawiam...

Megaczka - gratulacje!!!! dwie dziewuszki z mala roznica wieku - beda kumpelami ;-)
mi sie czasem wydaje ze Moni w ostatnim momencie antenka odpadla bo to z zachowania bardziej chlopak niz dziewczynka... nadal moge pomarzyc o spineczkach, gumeczkach, kiteczkach itp :-( ale walenie mloteczkiem po czym sie da mam na porzadku dziennym :tak: to samo z rajdami wozkiem i wolaniem "wruuuummmm" :-) a ze lala wypadla z wozka na pierwszym zakrecie? za kudły lale i nazad do wozka ;-) a co ;-)
taka mam dziewczyneczke slodka

Rubi po Twoich opisach to ja zawsze w gacie leje :-)
A moja Zocha tez uwiebia walić młoteczkiem, ostatnio lata za mną z gumowym młotkiem i krzyczy "bić mame", lalek ma całe pudło ale wyciąga 2 barbie i wali jedną o drugą :szok: wózkiem tez zasuwa ale zamiast lalki w nim ma prosiaczka :-D z pudła wyciąga samochody i na czworaka nimi jeździ itd. tak wiec nie jesteś sama :-D
ale "pinka"(spinka) musi być :-D

reklama
witam
megaczka gratuluję drugiej córeczki
a ja sie wczoraj cieszyłam,że Alka lepsza,a od wieczora mi non stop gorączkuje i juz sama niewiem od czego,na szczescie nie ma wysokiej tej gorączki,ale jest strasznie marudna i non stop wisi na mnie przy swoim pieprzyku na mojej szyji i nic dzisija nie moge zrobić,a jutro na 2 dni zostaje sama i marnie to widze

Megaczka CONGRATULEJSZYN!!!!!!!!!!! :-D Super, zazdroszcze, tak mi sie marzyla malenka dziewuszka zamiast drugiego chuligana ;-)

Anet i Rubi ze sprzataniem u mnie identycznie wyglada, w domu ciagla rozpierducha, bo co ja z jednej strony staram sie poukladac to Pimpi z drugiej rozwloczy......... Nogi sobie niedlugo polamie w labiryncie klockow i samochodzikow. Do wanny tez wrzuca co sie da, np ostatnio wybebeszyl moja kosmetyczke i zawartosc wyladowala w wodzie......... Puder, cienie itp..... Wysuszylam ale jeszcze nie probowalam czy zyja :-D
Ja lece do lekarza, bo Pimpiemu zielona sraczka powrocila, a co gorsza mnie tez zaatakowala. Nie wymiotuje, za to wieksza czesc dnia spedzam na tronie :-( Boje sie, zeby dzidziusiowi nie zaszkodzilo, bo to jakis wirus ani chybi....

Sempe, życze szybkiej poprawy nastroju. Zrób sobie jakis wykanczający trening,mi to zawsze pomaga na humorki i ogólne doliny psychicze. a wiem ,ze ty cos tam ćwiczyć...wiec do dzieła,niech endorfinki zrobia swoje:).

Alex,,uuuu to lipa...to faktycznie wirusowato wyglada....daj znac co doktorek stwierdzil i zalecił Wam.

Piwoniu, a moze to ząbki. Natka tak włąsnie przechodzi ząbkowanie,ze ma lekką goraczke i marudzi,poza tym nic innego...Moze u Was to samo jest....Albo takie wiosenne osłabienie-przesilenie czy jakos tak;-)

natt tez stawiam na ząbki bo widze,ze trójki schodzą
ale nieukrywam,że tez moze to byc po ostatnim przeziębieniu efekt uboczny,bo w domku np nie kaszle,a jak wyjdzie na polko od razu sie dusi-sucho
wazne ze gorączka nie wysoka i wiecej mi przez to śpi wiec ewidentnie cos sie dzieje
a ja miałam iść do szczepienia i znowu musze odwlec,moze po świetach bedzie lepiej wtedy pójdziemy
a ja zdałam sobie sprawe ze mamy miej niż miesiac do komuni,a ja nadal mam kilka spraw nie załatwionych,echhh

a czy są jakieś wieści od Ani??
a Ninka bidulka z kim teraz jest??przyjechali dziadkowie do niej??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry