reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
o rany a co to z tą szkarlatyną ,niestraszcie.......bo ja tez nie miałam i moje dzieci tez nie,buuuu
u nas była sucha burza niedawno musze wyjsc cos załatwic,ale czekam na rowzoj pogody bo mam spory kawałek i niechciałabym w połowie sie wracac

Ło cholera, Rubi, szok!:szok:
Zdrówka dla Jasia.
Franek tez od dziś na antybolu bo sterydy i leki na skurcz oskrzeli nie dawały rady.
Wiosna przeciez miało byc bez chorób!!!

Adaśku, mam nadzieję, ze do weekendu pożegnasz się z rurą.

Heloł
ja po świętach już nawet wspomnień nie mam...
w końcu poszłam do lekarza i po półtorej miesiąca mam antybiotyk fuck i leki na alergię, gdzie ja nigdy alergii nie miałam:-(
Teraz mnie z tą szkarlatyną przestraszyłaś Rubi! Moje dziecie takie poliki czerwone ma. Ale to od słońca- tak sobie tłumacze! Buziak w nosek od ciotki mu prosze zaaplikować:sorry2:
Myślę o każdej z osobna:
Sempe bądź dzielna! Dasz radę!
Aga Franio jest boski i ty super. Świata nie zmienisz ale jego przyszłość na pewno. Swoją wytrwałością zwłaszcza!
Dominiczka ja kibicuje!
Dla solenizantek sto lat!
Adaś rośnij!
Kurczę i już zapomniałam...
Idę wywiesić pranie i spać siiiiiiiiijjjjuuuuuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Efe, dbaj o siebie, bo takie niedoleczone choróbska lubią się mścić. Ale wiem, ze to nie takie hop, jak się pracuje, a później jeszcze dzieckiem i domem trzeba się zająć.
Rubi, mimo, że w domu fajnie, czasem tez bym chciała trochę "popracować" bez dzieci:-D. ZDrówka dla Jasia. I co to z tą szkarlatyną, nawet w serialu była ostatnio?
Franuś, Ty tez nie choruj.
Adaś, trzymamy dalej kciuki, rośnij szybko i zdrowo

Natt, a Ty mnie nie stresuj tymi skurczami. Leż i odpoczywaj jak najwięcej.

reklama
Jejku, Enka, jak przeczytałam Twój post aż sie cofnęłam. Natt, kochana, uważaj na siebie, proszę. jeszcze z 10 tyg minimum.. A masz na stałe jakies leki p skurczowe? Idź do lekarza, pogadaj..nie ma zartów..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry