reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anet podziwiam Was. Ciezko pracujecie na ten przysłowiowy swój kawałek chleba....tym bardziej irytowała mnie sprawa tej panny co dziecko swoje chciała oddac! A macie tylko tymianek czy jeszcze coś??

Ale upał,co? Ale dla mnie jest suuuper! wole zdecydowanie bardziej upały niz zimnice!
Natt,siejemy przedewszystkim tymianek,ale namy i troszke szalwi,kiedys tez byla melisa,ale ja nie lubilam jej ani plewic,ani zbierac i suszyc i mlucic....bleee...wole tymianek,chociaz potem przy mlocce jest kupa kurzu:szok:

Witam kochane mamuski!!!
Co do upalow to ja nie za bardzo przepadam:baffled:,mam problem z obfitym poceniem...ehhhh....u nas to chyba rodzinne,tzn mama moja tak miala i babcie...ze tez i ja musialam to odziedziczyc...wrrrrrrrrrrrrrr...o makijazu moge w lecie zapomniec,bo po 5 minutach i tak wszystko by splynelo......:-p
Lykam juz z miesiac "Perspi Block" i jakos poprawy zbytno nie widze:confused:...moze macie jakies sprawdzone sposoby?

A tak to po staremu,Karola rozrabia na calego,wczoraj spadla mi z wersalki na tyl glowy...tak sie strasznie wystraszylam ze myslalam ze serce mi wyskoczy :-(....a ona tak strasznie plakala i jakos dziwnie przez rece leciala......ale jakos sie po pewnym czasie uspokoila i niby jest ok,ale nie zycze takich przezyc nikomu:no:....a moz zamias zapytac jak sie Karolcia czuje, czy mnie pocieszyc to jeszcze morde na mnie wydarl "ze i tak nic nie robie to moglabym chociaz dzieci dobrze pilnowac"..............................................................................zostawiam to bez komentarza,ale pol nocy przeplakalam -tak strasznie mi bylo przykro :-(:-(:-(

reklama
Basiu, Anet, tak strasznie mi przykro... Biedne jesteście dziewczyny.. Jakby tak człowiek miał czarodziejska różdżke i czarować mógł.. temu zdrowia, tej "lepszy model", za to podwyżki wszystkim bez wyjatku..;-)
Trzymajcie sie kobietki..

Basiu, Anetko bardzo współczuje, ciężko bez wsparcia najbliższych...

natt nie strasz tymi skurczami i zaciskaj nóżki jak dasz rade, choć pare tyg jeszcze :tak:

dzięki dziewczyny za troske ale ja mam całkiem spoko prace i wyrozumiałe szefostwo więc nawet chętnie tam chodze no ale ubolewam że nie moge się rozdwoić i być przy Julce równocześnie :-( Mogłabym iśc na zwolnionko ale plan jest taki że jak zdrówko mi pozwoli to do końca lipca będę pracowac bo kaska baaardzo potrzebna no i potem chcę być jak najdłużej z maluszkiem. Za niecałe 2 tyg urlopik się szykuje to wypoczne za wszystkie czasy :-)

słodkich snów laseczki

Witam kochane:)

Franiowa,dobrze,ze potwierdziłas sposób z monetka na przepuklinke bo juz myslałam,ze to jednak jakies czary mary.....

Basiu,Anet strasznie smutno sie czyta o waszych rodzinnych doświadczeniach.....Bardzo Wm wspołczuję...Przecież gdzie jak nie w rodzinie szukać wsparcia itp???Bardzo to przykre jak najbliźsi ranią....echhhhh....Bądźcie dzielne kochane:) bo cóz innego można napisać????

nie stac mnie nawet na oliwke dla Nati a oni ze to kupilam, a to sobie kupilam. a wszystko robie sobie sama.. torebki szyje... buty przerabiam bo nie stac na nowe... ach juz mi sie wszystkiego odechciewa...szkoda gadac.normalnie mam dola:-(:-(:-(:-(

uciekam i nie psuje Wam humoru:blink::blink:
przepraszam za moje zale:blink:

milego dzionka kobietki:-D
buziole:-D

Basiu - jak chcesz to ja Ci podesle kosmetyki dla dzieci...mam oliwke HIPPa i jakies kremy - Monika nie mogla uzywac i na emolientach lecimy a ta flaszka mi tylko zawadza...
i mam kapciszki z plotna - fioletowe - rozm. 17 to moga na Nati poczekac u Ciebie ;-)

daj znac ;-)

anet - ja mam ten sam problem z poceniem sie :-( u mnie to tez rodzinne :-( starsznie sie czuje bo wiem ze sie wykapalam a po kilkunastu minutach....
stosowalam antidral - pachy faktycznie byly suche i nie capiace ale...dostalam uczulenia :-(
a o tych tabsach slyszalam ale ja jeszcze karmie wiec nie moge :-( no i slyszalam ze niezdrowo tak sobie wszystkie pory zaklajstrowac :-(

Ostatnia edycja:
Witam....mam chwilke wolnego wiec wpadlam:-D...przyszly dzieciaki sasiadki i Karola sie z nimi chwile zabawila:tak:,a w pole dzis nie poszlam-strajkuje:tak::-D:-D:-D

Basiu,kurcze,tez masz nie wesolo,wczoraj chyba razem posta pisalysmy,bo twojego dzis dopiero zobaczylam:happy2:.....i jak to sie dobrze sprawdza powiedzenie: "ze z rodzina to sie dobrze tylko na zdjeciach wychodzi":sorry2:

Rubi,wiem ze nie za dobrze wszystkie pory pozatykac,ale u mnie to i tak nie dziala,bo poce sie dalej jak pocilam:baffled:...a sklad te tabsy to ziola maja: pokrzywa,szalwia i melisa...wiec chyba nie takie szkodliwe...a jeszcze jak plewie to sie tymianku nawacham to juz sie po takich mieszankach nie powinnam pocic,co? He,he....:-D:-D:-D
A moja Karolcie to takie meszki pogryzly,ze cala bidulka w bablach jest....:-(:-(:-(...dzis chyba pol apteki wykupilam ,jakichs specyfikow na to paskudztwo,ale czy zadziala to pojecia nie mam:confused:,bo drapie sie strasznie ....kurcze komarow w tym roku wcale nie ma,a te meszki takie malusie ze przez moskitiere mi przelatuja do mieszkania,ze wieczorem nawet okna nie moge otworzyc,bo sie do swiatla pchaja....wczoraj do 1 w nocy ganialam sie za tymi"bestiami" ,bo nawet mnie pogryzly:wściekła/y:

Dzis moi tesciowie pojechali na tydzien do najmlodszego synka do Ostródy(Never,to nie do twojego miasteczka czasem?),bo tam pracuje od maja....a ja w wielkim szoku,bo oni nigdy nigdzie nie jezdza a tu az na tydzien?:szok::szok::szok:
no i ja na gospodarce zostalam...he,he....:-D:-D:-D,dobrze ze tylko kury i kurczaki sa do opieki:-D

Basiu - jak chcesz to ja Ci podesle kosmetyki dla dzieci...mam oliwke HIPPa i jakies kremy - Monika nie mogla uzywac i na emolientach lecimy a ta flaszka mi tylko zawadza...
i mam kapciszki z plotna - fioletowe - rozm. 17 to moga na Nati poczekac u Ciebie ;-)

daj znac ;-)

hrj kochane:-D
Haniu kokchana jak bys mogla to z mila checia skorzystam:-D:-D:-D
jak ja sie Wam odwdziecze...i za dodawanie otuchy i wogole za wszystko:-D:-D:-D

u mnie zabkowanie na msksa obie:szok::szok::szok:
nikomu nie zycze takiej opery:confused::confused:

Anet kochana...olej to co twoj wygaduje...wkoncu niektorzy maja zaniki mozgu, wiec takie zdania to to najbystrzejsze co moze powiedziec;-):-D:-D
Mam nadzieje ,ze Karolcia cala:tak::-D:-D
buziaki od nas...szybciej sie zagoi:-D:-D

ja mam pytanko...bo Nati ma skierowanie na badanie moczu, ogolne i posiew. czy moge jej zrobic chociaz ma katar:shocked2:
bo nie wiem:no:

zycze milego wieczorku:-D
mykam, bo moj zaraz do pracy idzie:-D
jeszcze raz buziole:-D:-D:-D

pierwsza??? :szok:

basia ;-) musisz mi podrzucic adres na PW bo niestety nie pamietam :-(

malbertka... nie wypedzili Cie z domu? reksio - a Was? mam nadzieje ze nasze Wroclawianki sa bezpieczne i ta awaria gazociagu to gdzies daleko daleko...

ja sie nie moge dodryndac do szwagierki bo ona na Legnickiej pracuje atam gdzie ta awaria ponoc byla :-(

reklama
pierwsza??? :szok:

basia ;-) musisz mi podrzucic adres na PW bo niestety nie pamietam :-(

malbertka... nie wypedzili Cie z domu? reksio - a Was? mam nadzieje ze nasze Wroclawianki sa bezpieczne i ta awaria gazociagu to gdzies daleko daleko...

ja sie nie moge dodryndac do szwagierki bo ona na Legnickiej pracuje atam gdzie ta awaria ponoc byla :-(
oooo ;-) nic nie słyszałam.. tyle że mnie dziś millennium wkurzyło bo miało awarie i kurka wodna karty visa nie działały.. 5x do apteki szłam bo już ponoć było ok a tu dalej awaria wrrrrrrrrrrrrrrrrr...........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry