slodziutka_e
Fanka BB :)
Andzia nie ma powodów do niepokoju bo np betę mogłaś mnieć poniżej 9tyś albo najważniejsze!!!! O którym zapomniałam czasem usg nie jest "zbyt nowoczesne" i wtedy też jeszcze nie widać. Tak powiedział własnie lekarz mojemu Wiesiowi bo dziwił się że człowieczek ma zaledwie 1,3mm a jemu serduszko bije!A On powiedział że wszystko zależy również od sprzetu bo On odgrywa tutaj też ważna rolę. Mówił że On ma super ale tak jak z komórkami już są nowsze czulsze i pokazują serdzuszko poniżej 1mm
.
A ja też byłam w ubiegły piątek i było widać tylko pęcherzyk ciążowy.. a wczoraj

Czytałam Twoją historię na visa prieva (czy jakoś tak) ja własnie mam nisko zagnieżdżoną ciąże i wiem że pierwsze co będę się pytać po 17tyg to czy jest możliwość żebym coś takiego miała. Choć wiem że ponoć Twa przyczyna nie jest znana starty Antosi.
Może to nie miejsce.. ale zapalam świeczkę dla Twego maleństwa (*).
Teraz po takich przeżyciach może być już tylko lepiej. Zapraszam Cię również na wątek ciąża po poronieniu (choc u Ciebie byl już to poród) tam jest wiele wspaniałych dziewczyn.. niestety Aniołkowych mamuś, które potrafią zrozumieć i można się tam wypłakać..
A teraz szcześliwych aż do porodu i samego rozwiazania miesięcy Wam życzę! Niech Antosia sprawuje opiekę nad Twoją fasoleczką!
Agula tak kochana miałam usg dowcipne
póki ciąża jest wczesna takie mi zawsze robili.
Co do moderatora, to jeśli wszystkie dziewczynki z listopada się wykruszą i urodzą nas powini przenieść na wątek głowny. Spokojnie doczekamy się również innych działów, typu poznajmy się, zdjęcia z usg itp.

Buziale dla Was i dla okruszek
.A ja też byłam w ubiegły piątek i było widać tylko pęcherzyk ciążowy.. a wczoraj

Czytałam Twoją historię na visa prieva (czy jakoś tak) ja własnie mam nisko zagnieżdżoną ciąże i wiem że pierwsze co będę się pytać po 17tyg to czy jest możliwość żebym coś takiego miała. Choć wiem że ponoć Twa przyczyna nie jest znana starty Antosi.
Może to nie miejsce.. ale zapalam świeczkę dla Twego maleństwa (*).
Teraz po takich przeżyciach może być już tylko lepiej. Zapraszam Cię również na wątek ciąża po poronieniu (choc u Ciebie byl już to poród) tam jest wiele wspaniałych dziewczyn.. niestety Aniołkowych mamuś, które potrafią zrozumieć i można się tam wypłakać..
A teraz szcześliwych aż do porodu i samego rozwiazania miesięcy Wam życzę! Niech Antosia sprawuje opiekę nad Twoją fasoleczką!
Agula tak kochana miałam usg dowcipne
póki ciąża jest wczesna takie mi zawsze robili.Co do moderatora, to jeśli wszystkie dziewczynki z listopada się wykruszą i urodzą nas powini przenieść na wątek głowny. Spokojnie doczekamy się również innych działów, typu poznajmy się, zdjęcia z usg itp.

Buziale dla Was i dla okruszek