reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

kasro dziekuje za dobre slowo:-) staram sie nie martwic...Mam wrazenie, ze moja psychika wlaczyla jakis mechanizm obronny, i podchodze do tego, bedzie jak bedzie, zaakceptuje to co los przyniesie. Jestem dobrej mysli, ale tez nie nastawiam sie nadto, bo boje sie rozczarowan... a co do poczecia nowego zycia- mysle ze podejscie na luzaka jest najbardziej odpowiednie, i jak widac przynosi chciane rezultaty :-)
slyszalam gdzies, ze stres zwiazany z ogromna checia zajscia w ciaze, uposledza mocno owulacje, dlatego tez gro tak bardzo chcacych par nie moze zajsc w ciaze-mysle ze tkwi w tym ziarenko, jak nie ziarno prawdy :-)

Dziewczyny musi byc dobrze, najwazniejsze to pozytywne i optymistyczne nastawienie :-)
a jak tam mija dzionek ?

Dziewczyny wlasnie zauwazylam,ze przeniesiono nas na glowny :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gratuluję wszystkim Sierpniowym Mamusiom i życzę radosnych i spokojnych 9 miesięcy. Piękny prezent dostałyście na Święta :-)
Ja jestem Czerwcówką, a pamiętam przecież, jakby to było wczoraj, gdy dopisywałam się do grona ciężarówek. Jak ten czas szybko leci.

Buziaki!!!

Witam się z Wami dziewczynki

Widzę że mój post do moderatora przyniósł rezultat i jesteśmy już na wątku GŁOWYNYM!!!:rofl2::-D:-) Tak się ciesze.

olcia.1 - nikogo nie chciałam urazić, też na pierwszym usg miałam pęcherzyk ciążowy... ale dla mnie od początku do końca ciąży to "coś" jest NASZYM wypragnionym dzieckiem.

Czarodziejka dziękuje za siebie!! Śliczny synek.

Andziaaa - rozumie Cię doskonale. Stąd własnie me pytanie. Że wiedzieliście co robicie... tyle że nie na przymus że teraz się musi udać. Tak ponoć jest najlepiej. My z mężem również zawsze tak do tego podchodzilismy i może dlatego Bozia chciała żeby nam się udawało za pierwszym razem.

kasro - witaski :-) mam nadzieję że się "rozkręcimy" i będzie tutaj bardzo miło i przyjemnie. Wszystkim razem.:tak:

wróbelek hejka :-):-D

Nanya nio 15 tyd to juz kawał czasu :-D Więc i Tobie/Wam spokonjych pozostałych miesięcy ciązy i szcześliwego rozwiązania! Buziak dla Was! Bogłaszcz brzunio ode mnie :tak:

Agula Irl ależ Ty niewyspana pewnie po wczorajszej balandze :-p:-D Hihihi zabalowałi chłopaki jak nic:tak:

Zmykam do rodziny.

Buziale dla Wszystkich sierpnióweczek i ich kruszków w brzuszku!!!

paaaaa

no edzia widz kochana ze ty tutaj tez bedziesz slynna ze swych pieknych dlugich postow z niewiarygodna pamiecia:):):)
a my bylismy poszwedac sie po sklepach.....masakra kilka godzim w plecy i nic nie kupione....a dziewczyny takie listy z zamowieniami prezentow swiatecznych napisaly ze mi rece opadly heheh

kasro no to tylko pogratulowac:) mi jeszcze troche czasu zostalo...moze cos wymysle hehhe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny serdecznie Wam gratuluję maluszków w brzuszku. Ja miałam być sierpniówką 2008 ale chłopcy się pospieszyli i urodzili się 9 lipca
Życzę Wam pięknych miesięcy w "wielopaku" a na powitanie waszych szczęść - lekkich porodów.... No i żeby się na sierpniówkach 2009 też jakieś bliźniaki trafiły.
Pozdrawiam.

Witam!
Ja również chciałabym Wam bardzo serdecznie pogratulować:tak::-)
Piękny prezent dostałyście na Świata dowiadując sie że bedziecie mamusiami:-)
Życzę Wam spokojnych 9miesiecy ciąży i bezbolesnego szybkiego rozwiązania;-)
Przyznam szczerze że też pragnełam być tu z wami ale niestety nam sie nie udało.. dalej czekamy z mężem:happy:
Buziaki**
Pozdrawiam
mamusia grudniowa'06

reklama
Cieszę się naprawdę że już jesteśmy widoczne na głównym, nie sądziałam że Pani Ania tak szybko zareaguje na mój mail. Wysłałam podziękowanie ;-):tak::-D

Aguś mówisz na zakupach.. ja byłam na chwilkę u rodzinki i w kościółku. Jutro cd remontu :szok::zawstydzona/y::-D i trza się wynieść z domku bo co ja w tym kurzu robić będę :wściekła/y::angry:... no nic.. mam to co chciałam ;-)

kasro czasem własnie po mikołaju i po "10-tym" są własnie obniżki zabawek o 50%. Tak było u nas rok po roku w najpierw w hypernovie a teraz carrefour. Więc faktycznie warto zaczekać bo i tak w tych atrakcjach znajdzie każdy coś dla siebie. CHoć trzeba przyznać ze są troszkę zabawki przebrane ;-). Nie wiem skąd ludzie mają tyle pieniędzy na taaakie drogie zabawki hihihi. Choć sama nie wiem jak będę się zachowywała jak będziemy mieć własną pociechę.:zawstydzona/y:

mamaEmilki gratulacje serdeczne z pięknych bliźniaczków..Hmmm zawsze mnie zastanawiało jak to jest mieć dwie pociechy na raz:dry::-D Czy faktycznie podwójna radość czy strach czy podołam :tak: Zdrówka dla Was.. a i raczki też są słodkie :tak::-D

Kinga ale widzę że zaraz następne testowanko więc może wrzesien będzie należał do WAS!! Tego Wam życze z calego serca. A póki co trzeba teraz pomyslec o "pracy" nad pozytywnym wynikiem testu :-)

Buziaczki i miłego wieczorku

Do góry