reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam Was po dłuższej przerwie
na weekend "wyskoczyłam" na Śląsk, no nie do końca bo do Sosnowca no i na moją ukochaną wyżynę Krakowsko-Częstochowską. nie było mnie na forum i prawie 200 stron jestem do tyłu :( chyba tego nie nadrobię, ale mam nadzieję że nic niepokojącego się u was nie działo.
u mnie dziś piękna pogoda i dobrze bo wybieram się z koleżanką na podbój sklepów a później na pogaduchy.
a co u Was?

widzę,że cichutko tu dziś z rana więc i ja uciekam, buziaczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam się i ja z rana :-) u mnie deszcz padał całą noc:wściekła/y:

dziewczyny zmieńcie sobie w ustawieniach po 40 postów na strone czytanie zaległości idzie szybciej szczególnie że dużo jest cytowania

Ostatnia edycja:
Już nie wiem co robic boli co raz bardziej, cały dół brzucha i powoli dochodza plecy. Czy to możliwe aby pęchęrz aż takie sensacje czynił a na dodatek muszę siedzieć w pracy do 15.:no::no::wściekła/y:

a nie zdenerwowałaś się przypadkiem:confused:

Fakt dziewczyny forum jest jak serial telewizyjny:-) wciąga tak samo ale cóż ja np jestem na l4 już od początku grudnia równo 3 miesiące a że muszę sie oszczędzać już od początku to dla mnie jak zbawienie:-) ale z moich obserwacji wynika że na niektórych forach ciężarówek tego nie widać tak jak u nas;-)

Ostatnia edycja:
aj z pęcherzem to przechlapane:wściekła/y::no: jak urosept nie pomaga może antybiotyk dostaniesz:confused: ale to świństwo że musisz wybłagać żeby się zwolnic do lekarza ech...

Gosiu to dobrze że lekarz wykrył u ciebie ta bakterie teraz , wyleczysz się i będzie dobrze:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety jestem kierownikiem biura i moje dziewczyny nie mają problemu bo staram się iść każdemu na rękę, ale ja muszę się zwalniać u szefostwa i tu zawsze jest problem...a czy sobie poradzą jak mnie nie będzie itp....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry