basia1807
mama trzech skarbów
hej dziewczyny... bylam czoraj u gina i mam jakies bakterie w moczu... mam globulki i jakos saszetke... nie badal mnie do kontroli za trzy tygodnie... mam za to okropne zawroty glowy bo morfologia niska... ale u mnie to nic nowego... od dziecka mecze sie z anemia. i mdli mnie okropnie
przepraszam ale się pewnie denerwowałyście.

stwierdziłąm że lepiej pojade do gabinetu i może wpuszczą mnie wcześniej.Ale co-myliłam się jak na złość były same starsze baby i żadna franca nie chciał manie puścić-oczywiście powiedziałam dlaczego chcem żeby mnie wpuściły-głupie baby aż się poryczałam na tej poczekalni-a mój to myślałam że je tam rozniesie !!!!!!!Ale w końcu się doczekałam.Zbadała mnie z szyjką macicą i dzidzią wszystko ok nic nie znalazła a szukała długo aż w nogi zmarzłam
zrobiła usg a maluszek szalał na całego i znowu za głowe się łapał
śmiałam się bo tak śmiesznie rączką do nas machał-doktorka powiedziała że nam grozi że go tak podglądujemy he he ;-)Ale uspokoiła mnie mówiąc że dzidziuś jest ok że wszystko wpożądku.Ale mam leżeć i zero wysiłku.W razie jak będe się źle czuła to mam przyjechać.Ale noc to miałam nie przespana
WR co prawda tylko 10 zł ale TOXOPLAZMOZA 65zł