reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej Dziewczynki,
Oj pogoda rzeczywiscie barowa, do niczego nie nastraja :wściekła/y: Idzie zwariowac z ta aura, raz slonce, raz buro i ponuro-nic dziwnego ze chorobska szaleja na calego-te ktore wpadly w sidla tego okropienstwa-niech ladnie zdrowieja, natomiast pozostale, wlacznie ze mna niech uwazaja, pija herbatke z cytrynka i miodem zagryzaja czosnkiem i miejmy nadzieje ze ominie nas szerkoim lukiem :-)

Malinka lez kochana i bardzo uwazaj na siebie :-) cale szczescie ze tylko na strachu sie skonczylo:tak:
Efe powodzenia w kulinarnych przygodach z wolowina :-) na pewno wyjdzie pyszna :-)
Basia idz koniecznie do lekarza, niech dadza Ci cos co rzeczywiscie zwalczy te chorobe, bo przeciez ilez sie mozna meczyc, tym bardziej ze jak sama piszesz poprawy nie odczuwasz, a nawet Ci sie pogarsza:wściekła/y::no:
Piwonia milej wizyty u fryzjera, co bys zadowolona wyszla z nowej fryzurki :-)

Buziaki Dziewuszki :-) Dzis mam w planach jakies wieksze porzadki, zobaczymy co z tego wyjdzie, bo jak na razie nie moge odpedzic od siebie lenia:angry: a aura za oknem mowi: zaparz sbie herbatki z cytrynka i miodem, wlacz tv i lez w lozku :-) a obowiazki czekaja :-) no nic smigam, walczyc ze soba :-)

reklama
Ja jakas senna jestem, chyba się połoąę na chwilę. Chciałam jeszcze dospac jak wróciłam z przedszkola, ale znowu "cudowny pan" wiercił na korytarzu wrrrrrrrrrr.
Moze teraz się uda.
A wczoraj to chyba przegięłam z tym sprzataniem, bo wieczorem ledwo się ruszac mogłam.

Malinka super wiesci
Odpoczywaj i duzo lez nie przemeczaj sie
Aga no to zazdroszcze pogody bo u nas tragedia pochmurno nic tylko spac sie chce
Andzia robota nie zajac :-D dzien jeszcze dlugi wiec moze zastosuj sie do tego co sie dzieje za oknem herbatka i lozeczko :-D
Pozdrawiam

dlatego mimo wszystko podoba mi sie irlandia.....czasem wiecej deszczu ale co tam....mozna sie przyzwyczaic

no nic chyba trzeba isc sie wziac za jakas robote
pozniej zajrze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry