reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Olejek można kupić w sklepie zielarskim.
Ta położna wczoraj mnie zbadała i "oglądała" powiedziała, ze ona nacina krocze może w 5% odbieranych porodów! Mnie przy Anieli nacięli rutynowo i do tego źle zszyli - szwy mi sie rozeszły po 2tyg byłam szyta ponownie! Też źle - generalnie mam niezłą blizne, która mi nie przeszkadza przy kochaniu ale, niestety powoduje, że mam jakby za mało skóry i bardzo łatwo o podraznienie i otarcie i to jest cholernie upierdliwe, dlatego powiedziała, żebym sobie wcierała ten olejek bo on uelastycznia, regeneruje itd. No i powiedziała, że zrobi wszytko żeby nie trzeba było nacinać.

Olejek można kupić w sklepie zielarskim.
Ta położna wczoraj mnie zbadała i "oglądała" powiedziała, ze ona nacina krocze może w 5% odbieranych porodów! Mnie przy Anieli nacięli rutynowo i do tego źle zszyli - szwy mi sie rozeszły po 2tyg byłam szyta ponownie! Też źle - generalnie mam niezłą blizne, która mi nie przeszkadza przy kochaniu ale, niestety powoduje, że mam jakby za mało skóry i bardzo łatwo o podraznienie i otarcie i to jest cholernie upierdliwe, dlatego powiedziała, żebym sobie wcierała ten olejek bo on uelastycznia, regeneruje itd. No i powiedziała, że zrobi wszytko żeby nie trzeba było nacinać.
oj to trafiłaś na dobrą połozną :)

Mika T wczoraj zrobił sporo gołąbków które ja nazywam miksem z kapustą w środku;-)
a ty co masz w planie?
i dziś CD gołąbków?
ja jutro jade do mamci na gołabki własnie, zrobiła specjalnie dla mnie bo mi ostatnio taka smake narobiłyscie... mniam ale bedzie wyżerka :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hmmmm ale mi narobiłyście smaka na gołąbeczki:)

a ja dziś mam pomidorową z makaronem i greckie pierogi z fetą
ale jestem cikawa co to za pierogi ,bo ja zawsze sama robiła ale wczoraj mama w lidlu mi kupiła.mam nadzieje ze będą dobre:-)

Witam sie i ja już po szkole... ten duński to jakaś tragedia tego nie da sie nauczyć... juz po takim czasie co tu jestem to i tak sporo rozumiem i rozroznia slowa wczesniej jeden wielki bełkot pijankego człowieka:-);-).
Malinka własnie przeczytałam co się działo. Bardzo sie ciesze że wszytko w porządku leż jak najwięcej relaksuj sie i odpoczywaj ale to juz wiesz:-D
Btw. jak to sie dzieje że można być takim człowiekiem że Cie nie wpuściły... nie powiedziałaś co sie dzieje?
Aneczka zminiłam na 40 postów tak jak ty masz i teraz jest dużo lepiej dzięki za pomysł :)

oj nie!!!
ja to daje rade w kuchni i nie chwaląc się to bardzo dobrze mi to idzie:)
hihihi znajomi to uwielbiają do mnie na imprezy przychodzić bo zawsze coś super wykombinuje:)

ok ja mykam się popluskac!!!
zaklikam póżńiej:):-)

reklama
oj nie!!!
ja to daje rade w kuchni i nie chwaląc się to bardzo dobrze mi to idzie:)
hihihi znajomi to uwielbiają do mnie na imprezy przychodzić bo zawsze coś super wykombinuje:)
no wiesz ja też lubie i umiem ale czasem chciałabym aby ktos dla mnie coś ugotował a M to raczej antytalent w kuchni więc chyba sie nie doczekam:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry