MALINKA2109
Fanka BB :)
No i mój mężuś pojechał obiad to w 3 minuty pochłonął i już go nie ma....a ja wcinam marchewkę z cukrem mniam mniam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja też miałam dzis marchewke ale dodatowo z masem,mam nadzieje ze mi nie zaszkodzi tylko pomoże,bo kefir tez dzisiaj był i echoooooNo i mój mężuś pojechał obiad to w 3 minuty pochłonął i już go nie ma....a ja wcinam marchewkę z cukrem mniam mniam
ja mam i stosuje Dentosept A do smarowania oraz do płukania mam Tinctura Salviae(czyli płyn z szałwi)płyn o działaniu przeciwzapalnymWitam dziewczynki, mam do was pytanko czy któraś z was miała w ciązy badz ma zapalenie dziąseł? bo ja mam byłam u dentystki każała mi kupić taki płyn do płukania LISTERINE ale od dwóch tygodni mi nie pomaga
nio ja też mam nadzieje że pomoże a dziś w łazience to 2 razy byłam jak nigdy gładko poszło!!!!ja też miałam dzis marchewke ale dodatowo z masem,mam nadzieje ze mi nie zaszkodzi tylko pomoże,bo kefir tez dzisiaj był i echooooo
i jak pomaga Ci bo mnie juz to męczy bolą mnie te dziąsła, napucniete mam i mocno czerwone a dentystka jak byłam we wtorek i jej powiedziałam to powiedziała mi ze cierpliwości ze powoli mi przejdzieja mam i stosuje Dentosept A do smarowania oraz do płukania mam Tinctura Salviae(czyli płyn z szałwi)płyn o działaniu przeciwzapalnym
z dzidzią wszystko ok. waży 317 g, długa ? , G nie potrafiła stwierdzić a przewidywana płeć to trzeci chłopak
tak przynajmniej wyglądało podobno bo ja na tym ich sprzęcie niczego nie mogłam się dopatrzećno nie powiem,żeby efekt był od razu,ale napewno już mniej mam zaczerwienione niż miałami jak pomaga Ci bo mnie juz to męczy bolą mnie te dziąsła, napucniete mam i mocno czerwone a dentystka jak byłam we wtorek i jej powiedziałam to powiedziała mi ze cierpliwości ze powoli mi przejdzie