Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Gosiu a dokąd jedziecie?my w niedziele wyjezdzamy nad morze na tydzien. I nie chcialabym wrocic po dlugiej podrozy do balaganu ;-(
wiec niestety nie moge przesunac tego sprzatania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosiu a dokąd jedziecie?my w niedziele wyjezdzamy nad morze na tydzien. I nie chcialabym wrocic po dlugiej podrozy do balaganu ;-(
wiec niestety nie moge przesunac tego sprzatania.
Ewelinko zdradź ta pozycje bo ja wczoraj odpuściłam sobie malowanko jak mi prawie krocze rozdarło
mój chce mi pomalować ale nie wiem czy mu z takim kolorem pozwolić:/
Kochana pozwól facetowi jak sam nie dałaś rady. Mój mi kiedyś zszedł z koloru jak inni fryzjerzy się bali a potem nawet baleyage robił kilka razy. Aż w końcu zaprotestował i powiedział, żebym jak każda normalna baba poszła sobie na te 2 godzinki do fryzjera. No to chodzę.Ewelinko zdradź ta pozycje bo ja wczoraj odpuściłam sobie malowanko jak mi prawie krocze rozdarło
mój chce mi pomalować ale nie wiem czy mu z takim kolorem pozwolić:/
Użyjesz zmywacza do paznokciale ja maluje na taki bordo lub śliwka umazia mnie całą i co ja zrobię![]()
hehehe
Gosiu a dokąd jedziecie?