reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2009

Jasierpniu zamówie przez internet książki małemu do szkoły ,a mój mąż nawet mi auta prowadzić nie daje i brań boże samej z domu wychodzić ,ale co tam niech się stara i martwi ja to lubię;-).Choć chciałabym pojechać tu i ówdzie na zakupy a on mi mówi ,że taraz ja chcę na końcówce ciązy? a czemu wcześniej nie prosiłam ,aby mnie zawiózł:sorry:

reklama
Witam się wtorkowo:)
Dopiero nadrobiłam zaległości.

Miranda trzymam kciuki i myślę o tobie dziś. Bądź dzielna. Jesteśmy z tobą i Jagodą.;-)

Piwonia fajnie, że jesteś.... w końcu:tak:

Kasiu, Deli żeście się dziewczyny spisały na medal. A za stronkę daj swojemu A. od nas dużego buziaka.
:sorry:

Załączniki

• 366.gif
    366.gif
    97,9 KB · Wyświetleń: 29
Podziękuje ma na pewno :)

Aniaso piwko na pewno dostanie, ale w butelce i znając życie znów w lodówce będzie leżeć przez pół roku :)))) Gratuluje 9 kwadracika :)))

witajcie kochane!!!
ja jeszcze w dwupaku ,ale w środe mam odstawić tabletki i zobaczymy jak to wszystko się ułoży:)
ogromne gratulacje dla wszystkich nowych mamuś!!!!!!!!!!
przepraszam ,że was tak zaniedbuje ale naprawde nie mam czasu!chrześniakowi poświęcam każdą chwile i jestem już zajechana,a do tego jeszcze remont na mieszkaniu więc mam dość, no i jeszcze te upały!!!!!!!!!
uciekam bo mały już mnie męczy!!!BUUUUUUUUUUUUUUUUZIAKI:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

witajcie kochane!!!
ja jeszcze w dwupaku ,ale w środe mam odstawić tabletki i zobaczymy jak to wszystko się ułoży:)
ogromne gratulacje dla wszystkich nowych mamuś!!!!!!!!!!
przepraszam ,że was tak zaniedbuje ale naprawde nie mam czasu!chrześniakowi poświęcam każdą chwile i jestem już zajechana,a do tego jeszcze remont na mieszkaniu więc mam dość, no i jeszcze te upały!!!!!!!!!
uciekam bo mały już mnie męczy!!!BUUUUUUUUUUUUUUUUZIAKI:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
fajnie ze wszystko o9k u Ciebie:-D:-D:-D:-D

Mały waży 2950 i ponoć wszystko ok!!!
Wiesz troche się obawiam bo nadal tokso mam bardzo wysokie,ale z awidości cały czs wychodzi że to stare zakażenie więc tyle dobrze.wiadomo boje się czy faktycznie z małym wszystko dobrze ale niedopuszczam do siebie innej możliwości:)

reklama
Do góry