Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

jak milo ze mama jest to moze mi obiadek ugotowac hehehe juz sie przyzwyczailam i jak wyjedzie to sie nie pozbieram hehe;-)

klocuszek sie powoli robi heheA ja biore sie zaraz za ciasto drozdzowe i bede lepic rogaliki! Wczoraj juz zrobilam ale nie wiem jak to mozliwe ze do rana ani jednego juz nie ma...
Maz mowi ze sam chcial zjesc sobie na sniadanko przy kawie ale sie nie zalapal...Ale to przeciez nie moja wina ze w nocy 8 razy wstawalam do toalety a ze kuchnie mam po drodze to ehhhh....
same wiecie jak to jest
No nic ide zaraz robic nastepne!:-)
a w przerwach między sprzataniem zajadam śliwki oj czuję ze dzis papieru toaletowego zabraknie

...a to moj ryz sie gotowal.....no i po ryzu i po garnku....eh.....tak to jest teraz z moja glowa......smrod w calym domu....wietrze wlasnie 

Azorek to dobrze ze Mala tak ladnie przybiera na wadze:-)
a mnie dzis roznosi, robie tyle naraz ze chyba do wieczora chata i szafki będą jak u Perfekcyjnej Pani Domu:-):-) lubię oglądać ten program od razu dostaję motywacji do sprzątania!!!!
u mnie dzis zupka ogórkowaa w przerwach między sprzataniem zajadam śliwki oj czuję ze dzis papieru toaletowego zabraknie
![]()
:-( pomóżcie jak możecie co zrobi czekam na smsy bo kompa mam wyłączonego.

Mitemil no właśnie ja sama nie wiem czy wartojuż nawet bije się z myslami żeby jednak jutro do położnej nie iść bo a nuż do 15 nie wytrwam
a najgorzej byłoby urodzić 14 wieczorem jeśli mozna ten macierzyński mieć dłuższy hihi
no ale dzieciaczki nasze i tak po swojemu zrobią...