reklama
Witam
No to mamy pierwszego ząbka))
Mam prośbę, czy mogłybyście podać mi linka do Naszej Klasy, tam gdzie jesteście zapisane jako mamy sierpniowe 2009? Chciałabym się dopisać...
gartuluje zabka.
link z nk nasza-klasa.pl - e-mama Klasa 2009 - 2020
Basiczek81
Początkująca w BB
hej
pamietacie mnie jeszcze \
nadia wazy juz 8700 ... bączek ma 2 zabki na dole i wlasnie wyrzynaja jej sie jedynki dziaselka ma jak grochy .. dzwiga sie w lozeczku, sama siedzi
Mam troche zaleglości od 17 marca :/
ale czytam i czytam
pamietacie mnie jeszcze \
nadia wazy juz 8700 ... bączek ma 2 zabki na dole i wlasnie wyrzynaja jej sie jedynki dziaselka ma jak grochy .. dzwiga sie w lozeczku, sama siedzi
Mam troche zaleglości od 17 marca :/
ale czytam i czytam
andariel
mama super dwójki :]
witajcie, trochę mnie tu nie było a tu oprócz nowej maski forum temat o nocnikowaniu!!!!
wow
u nas wsio ok, śmigamy na 2 spacerki odkąd zima sobie poszła, a że jeździmy spacerówką to jest to teraz dla nas szybka akcja
żadnego dźwigania po schodach, nareszcie... no i mała zadowolona, bo może się rozglądać, nawiązywać znajomości z nowymi koleżankami, ciotkami itp. No i ptaki obserwować i do nich gadać po swojemu - uwielbia toi! Tylko słońce ją strasznie razi - nawet takie słabiutkie - i muszę już parasolkę montować w wózku (u Was też tak dzieciaczki na słońce reagują?)
Ninka nadal nie ma ząbków i mimo rozszerzenia diety cycuś nadal najmilszy
u nas wsio ok, śmigamy na 2 spacerki odkąd zima sobie poszła, a że jeździmy spacerówką to jest to teraz dla nas szybka akcja
Ninka nadal nie ma ząbków i mimo rozszerzenia diety cycuś nadal najmilszy
Basiczek81
Początkująca w BB
superWielkie dzieki Piwonia. Akurat mam Tantum w domu.
A oto i fotki z dzisiejszych łowów. Kurteczka, sukienka jeansowa, i spódniczka sztruksowa. Za wszystko zapłaciłam 27zł. To są zakupy! Kurteczka Next, sukienka Mothercare,spódniczka Zara![]()
dziewczyny jak was mozna znalezc na naszej klasie bo chcialam dolaczyc
no wlasnie
wpadłam powiedzieć dobranoc, oczy mi sie same zamykają.
kurde dziewczyny kusicie tą dietą jak nie wiem co....
ja ćwiczyłam a6w i padłam po 2 tyg z bólem karku i kręgosłupa... ale znów zacznę bo widzę efekty
ja tez mam wysoko jeszcze łóżeczko,moją jakos nie bawi siadanie w nim albo podciąganie woli na podłodze szalec
u nas słonko,ale chłodnawo jak na razie
ja mam od wczoraj marudka,wczoraj sie z mama o ząbki kłociłysmy bo ona twierdzi,ze małej sie przebiły a ja ze nie bo nie stukaja,ale cos tam w buzi ma,wiec zgłupiałam całkiem
u nas łóżeczko na samiutkim dole już ustawione z regulacją wysokości ,, nigdy nie wiadomo co bobas wymyśli
Dziewczyny mam do Was pytanie ponieważ juz pewnie większość z Was jest po chrzcie :-)
Otóż ja mam chrzest teraz w Święta i mam głupie pytanie,
czy Wy do kościoła jechałyście wózkami??
Bo ja bym chciała wózkiem a na samo polanie główki wyjąć
Tylko chciałam Was spytać czy tak można, jak Wy robiłyście bo jakoś częśc mojej rodziny mówi że Dziecko do chrztu to na rękach trza trzymać całą mszę
Tylko powiem szczerze że ja sobie tego nie wyobrażam bo przecież Adrianek już swoje![]()
u nas chrzest już był w grudniu i całe szczęście Mamy to za sobą
Witam miłe Panie 

Kasiu duuuużo zdrówka,kuruj się szybko i oby dzieciaki nic nie złąpały!
Andariel,strasznie długo cię nie było. Miło cie czytać ZNOWU

No to wygląda na to ,ze ty tez bierzesz udział w konkursie bezząbkowców

Ja od rana sprzątalam,podłogi wypastowane,okna umyte juz w zeszlym tyg,tak więc u mnie juz święta w domu

Byłyśmy 2h na spacerku,ale Nati dalej śpi,wiec wywiozłam ją na taras
,niech uzywa tej pięknej pogody
No,ide wstawić rosołek i poczytam BB
Basiaczek81, Ciebie też oczywiście cieplutko witamy znowu
.
Fajnie,że jesteście dziewczyny

Kasiu duuuużo zdrówka,kuruj się szybko i oby dzieciaki nic nie złąpały!
Andariel,strasznie długo cię nie było. Miło cie czytać ZNOWU
No to wygląda na to ,ze ty tez bierzesz udział w konkursie bezząbkowców
Ja od rana sprzątalam,podłogi wypastowane,okna umyte juz w zeszlym tyg,tak więc u mnie juz święta w domu
Byłyśmy 2h na spacerku,ale Nati dalej śpi,wiec wywiozłam ją na taras
No,ide wstawić rosołek i poczytam BB
Basiaczek81, Ciebie też oczywiście cieplutko witamy znowu
Fajnie,że jesteście dziewczyny
Ostatnia edycja:
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Witam kochane,
ledwo co siedze bo okazało się że mam angine ropną i mam 39,5 gorączki.
Moja babcia zabrała Zośke na spacer po 11 i mają wrócić dopiero o 5 zebym moga odpocząc.
Ale ja musiałam odpalić kompa zeby poczytać jak zbić tą gorączkę bo biore pyralgine ale nie bardzo spada, no i oczywista mam antybiotyk...:-(
ledwo co siedze bo okazało się że mam angine ropną i mam 39,5 gorączki.
Moja babcia zabrała Zośke na spacer po 11 i mają wrócić dopiero o 5 zebym moga odpocząc.
Ale ja musiałam odpalić kompa zeby poczytać jak zbić tą gorączkę bo biore pyralgine ale nie bardzo spada, no i oczywista mam antybiotyk...:-(
Efe ja mam teraz dobrze bo fryzjerkę mam piętro niżej i jak chce coś z włosami zrobić to na kawę idę do sąsiadki w zeszłym tygodniu robiła mi pasemkaHello z rana
mgła na maxa była ale już schodzi widać słonecznie dziś będzie
Muszę jakiegoś fryzjera zaliczyć i pozałatwiać pare spraw przed wyjazdem więc dziś mykamy na naszą wieś...
Miłego dnia życzymy
reklama
magda12345
Mama Juli i Jasia
czesc
ja też się witam szybko... mąż ma dwójki w pracy pierwszy raz od niepamiętnych czasów a ja mam urwanie głowy z moimi dzieciakami;-) wczoraj nawet nie zauważyłam że posługuje się nie przestawionym zegarkiem i położyłam dzieciaki spac o 21
a i tak powstawały o 6.30
Jaśka w leżaczku muszę do łazienki brać
Kasia, Dominiczka życzę zdrówka. na gorączkę mogę polecic pabi-naproxen ale to na receptę jest
ja też się witam szybko... mąż ma dwójki w pracy pierwszy raz od niepamiętnych czasów a ja mam urwanie głowy z moimi dzieciakami;-) wczoraj nawet nie zauważyłam że posługuje się nie przestawionym zegarkiem i położyłam dzieciaki spac o 21

Kasia, Dominiczka życzę zdrówka. na gorączkę mogę polecic pabi-naproxen ale to na receptę jest
Podziel się: