Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam
No to mamy pierwszego ząbka))
Mam prośbę, czy mogłybyście podać mi linka do Naszej Klasy, tam gdzie jesteście zapisane jako mamy sierpniowe 2009? Chciałabym się dopisać...
superWielkie dzieki Piwonia. Akurat mam Tantum w domu.
A oto i fotki z dzisiejszych łowów. Kurteczka, sukienka jeansowa, i spódniczka sztruksowa. Za wszystko zapłaciłam 27zł. To są zakupy! Kurteczka Next, sukienka Mothercare,spódniczka Zara![]()
dziewczyny jak was mozna znalezc na naszej klasie bo chcialam dolaczyc
wpadłam powiedzieć dobranoc, oczy mi sie same zamykają.
kurde dziewczyny kusicie tą dietą jak nie wiem co....
ja tez mam wysoko jeszcze łóżeczko,moją jakos nie bawi siadanie w nim albo podciąganie woli na podłodze szalec
u nas słonko,ale chłodnawo jak na razie
ja mam od wczoraj marudka,wczoraj sie z mama o ząbki kłociłysmy bo ona twierdzi,ze małej sie przebiły a ja ze nie bo nie stukaja,ale cos tam w buzi ma,wiec zgłupiałam całkiem
Dziewczyny mam do Was pytanie ponieważ juz pewnie większość z Was jest po chrzcie :-)
Otóż ja mam chrzest teraz w Święta i mam głupie pytanie,
czy Wy do kościoła jechałyście wózkami??
Bo ja bym chciała wózkiem a na samo polanie główki wyjąć
Tylko chciałam Was spytać czy tak można, jak Wy robiłyście bo jakoś częśc mojej rodziny mówi że Dziecko do chrztu to na rękach trza trzymać całą mszę
Tylko powiem szczerze że ja sobie tego nie wyobrażam bo przecież Adrianek już swoje![]()
Efe ja mam teraz dobrze bo fryzjerkę mam piętro niżej i jak chce coś z włosami zrobić to na kawę idę do sąsiadki w zeszłym tygodniu robiła mi pasemkaHello z rana
mgła na maxa była ale już schodzi widać słonecznie dziś będzie
Muszę jakiegoś fryzjera zaliczyć i pozałatwiać pare spraw przed wyjazdem więc dziś mykamy na naszą wieś...
Miłego dnia życzymy
a i tak powstawały o 6.30
Jaśka w leżaczku muszę do łazienki brać