Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kurcze posta mi wcięło wrrrr
pisałam chyba że mała fasolka się we mnie zagnieździła ale na 90% to będę wiedziała 9stycznia jak pójdę na wizytę;-)
Mewa witaj! I pisz co u was!
Malinka jak tam? Daj znać kobieto, bo się zaczynam denerwować!
hej dziewczynki
ja czasu na czytanie nie mam a tym bardziej na pisanie ,ale przyszlam zlozyc Wam zyczenia spokojnycvh ,rodzinnych swiat i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
Dziewczyny życzę Wam zdrowia, szczęścia, sukcesów w życiu oraz radosnych i spokojnych Świąt w gronie rodzinnym ;-)
Niech nowo narodzone Dzieciątko Jezus błogosławi Wam w codziennym życiu i wspiera na każdym kroku Waszego życia !!!!
Zdrowych i spokojnych świat Bożego Narodzenia, w miłej rodzinnej atmosferze niech upłynie Wam czas.
My niestety ani zdrowych ani spokojnych świat nie mamy, bylismy w nocy z Adasiem na pogotowiu -ma utrzymującą się, wysoką gorączke bez innych objawów, chyba wirus, teraz śpi biedaczek :-(