reklama

Sierpień 2010

reklama
Witam się świątecznie :-)
U Nas pogoda także taka nijaka, szaro, czasem mokro i taka trochę do bani. :baffled:
Idę dalej leniuchować ;-):-)
Miłego lanego życzę :-)
Buziaki :-)

Ehtele, i ja myślałam o takim dywaniku. Z tych trzech wzorów, także bym wybrała farmę :tak: No i cena naprawdę przystępna :-) Pewnie to zależy od gustu, ale ja bym była na tak :tak:
Pajeczko, gratuluję Ci kochana :tak::-) Mój synek także już regularnie kopie. Najbardziej przed południem i wieczorem, ale po południu także go czuję :-) Mam nadzieję, że Twój dzionek u teściowej zleci Ci przede wszystkim miło i.....szybko... :tak:

Ostatnia edycja:
Witam sie na chwilke kochane!!!!

Pajka wlasnie przeczytalam ze ty tez masz problem z nerkami tulam mocno bo naprawde jest to okropne. Ja kochana wyladowalam w szpitalu ( na cale szczescie) bo mi sie juz zbieral mocz w nerkach co wydawalo mi sie dziwne bo siusiam baaardzo duzo a to jest bardzo niebezpieczne w ciazy. Od wczoraj mecze sie znowu boli jak cholera staram sie pic duzo ale i tak mnie boli :no: i leze bo kazdy ruch to bol... nie wiem co bedzie dalej jutro po poludniu lece do mojej lekarz bo musi mi zrobic usg nerek i zobaczymy co powie modle sie zeby mnie nie skierowala do szpitala:no::baffled: :sorry2: Gratuluje kopniaczkow :-D

Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki zebym nie musiala do szptala bardzo prosze!

Witajcie kochane ciężarówki!
Nie wiem czy dam radę Was nadrobić :-/
Święta- ILE JA ZJADŁAM! Ciągle jem!
Mam wrazenie,że tyję w oczach, waga z resztą też nie pozostawia złudzeń ale mam wręcz wilczy apetyt... Niedobrze..
Poza tym brzuch, myślalam że będzie mniejszy niż w poprzedniej ciązy a rośnie z dnia na dzień jakbym bliźniaki miała.hihi.
Wpadnę pewnie później i spróbuję choć trochę podczytać co u Was..

Ja również witam się w piękne słoneczne świąteczne popołudnie,wczoraj na śniadanku byłam u rodziców poźniej cała rodzinką na spacerku, dzis już w domku rano kościół obżarstwo i błogie lenistwo,słonko świeci można na spacerek iść ale mój mąż już od 2 godzin drzemie:-)

ruchy czuję już też regularnie,najbardziej intensywnie wieczorami!
mam nadzieję że z waszym zdrowiem już ok i nie musicie narzekać( dotyczy dziewczyn z chorymi nereczkami).pozdrawiam

Cześć laseczki :)

Ehtele Ja niestety nie mam miejsca na osobny pokój dla dzidzi :( Dywanik mi się podoba świetna sprawa dla synka :)

Pajkaa, Monika, Kiniusia Gratuluje regularnych kopniaków, moja mała coś ostatnio mnie martwi bo od 3 dni jej porządnie nie czułam, a nawet jak coś czułam przez te dni to nie jestem pewna czy to Ona czy moje "kiszki" Zaczynam się po mału martwić, ale mój M mnie pociesza, że mamy po prostu spokojne dziecko...
Chciała bym mieć wizyty u gina z podglądaniem dzidzi raz w tygodniu... Szkoda, że to niemożliwe :(
Kupiłam sobie stetoskop, ale ledwo przez niego słyszę swoje serce, a małej wcale :(

Lea
Mam nadzieję, że już do szpitala nie trafisz i narki będą dobrze działały :) Zdrówka życzę :)

Bogusiu, ja także nie mam miejsca na osobny pokój dla dzidzi, więc maluch będzie z Nami w pokoju. :tak: Zastanawiam się, czy jakbym w takim kąciku, gdzie będzie stało łóżeczko nie pomyśleć także nad takim samym dywanikiem :tak::-) Co do ruchów, to Twój M. na pewno ma rację :tak: Może jak śpisz, to Mała szaleje, a Ty po prostu przez sen tego nie czujesz, a w dzionek sobie smacznie śpi? :tak: Także mam stetoskop, ale także nic nie słyszę, najlepiej jakby każda z Nas miała możliwy podgląd dzidziusiów codziennie w domku, takie a'la przenośne usg :-D
Lea28, trzymamy mocno kciuki!!! :-)

witam!!!
faktycznie przez święta tu było raczej cicho.. ale to dobrze świadczy o nas i naszych rodzinach - jeszcze chce nam się z nimi siedzieć bardziej niż na BB ;););)

też się pochwalę - mój Franuś raczy mnie kopniaczkami już raczej regularnie. wczoraj przypomniał mi jak to jest mieć skoczka na pęcherzu więc jest super ;)

ehtele rzuć okiem na dywanik w ikei - jest troszkę mniejszy i kosztuje bodaj 69.90 ALE ma bardziej stonowane kolorki, no i nie trzeba do niego maty antypoślizgowej bo jest podgumowany. przedstawia praktycznie każdy możliwy teren - wieś, miasto, góry, morze - full serwis. chociaż jeszcze pomyśl nad dywanem, mój Oluś ma ten ikeowy i mimo swoich 2,5 roku jeszcze nie bardzo kuma, że może go wykorzystać do zabawy - raczej jest to uzupełnienie pokoju no i ochrona pupci przed zmarznięciem podczas zabaw podłogowych :D
a co tam - poszukam i wstawię ci linkę: IKEA | Tekstylia dla dzieci | Dywaniki dla dzieci | LEKPLATS | Mata do zabawy

ciamajdka wiem, że ciężko się rozstać z bliskimi, ale wracasz przecież też do bliskich :D no i do nas :D:D:D CZEKAMY!

do jutra kobietki! odpocznijcie, żeby jutro ze zdwojoną siłą naprodukować nowych pościków ;);););) i pogłaskajcie ode mnie brzuszki!!!!

reklama
a ja z roku na rok coraz bardziej nie lubie świąt. wszystko pozamykane, nie ma gdzie pojsc, dobrze że chociaz pogoda w miare dopisała, to sie pospacerowało.
ogarneła mnie totaaaaalna senność po ćwiczonkach i cholerna ochota na zimne piwko, wiec ide sie położyć obok Mojego. milego wieczorku :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry