Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam się i ja
u mnie lejea wczoraj takie piękne sloneczko bylo, ze z mamusią na ławeczce posiedziałam 2 godzinki a piesek sobie latal
u mnie bóle kolkowe na razie brak, ale to chyba powód picia duzej ilości płynów 3-4 litry masakra a latam siusiu co chwileale chodzi o to, zeby przefiltrować nereczki. Dzisiaj idziemy do teściów ehhh tak mi się nie chce....
życzę mokrego Dyngusa
a zapomniałam mój Bartuś juz kopie regiularniewięc ma powód do radości codziennie rano seria kopniaczków potem popołudniu i standardowo wieczorem i zauważyłam, ale tez i czytałam o tym, ze podobno przy lożysku na przedniej ścianie bardzo często czuc ruchy po jednej stronie i faktycznie maluch upodobał sobie lewą
![]()
wiem, święto.... ale.. ALE JAKI EFEKT juhuuu
wieczorem zakomunikuję co i jak bo wizytę mam na 16
Pajeczko no to super wieści ze mały kopie regularnieżycze udanego dnia u teściowej.. mam nadzieje ze nie wyskoczy z niczym więcej..
Kobiety,
Potrzebuję rady...sama nie wiem co o tym dywanie myśleć...z jednej strony fajny a z drugiej cały czas się waham...
Dywan 150x200 Uliczki Farma Playtime +Gratis15 zł (970882195) - Aukcje internetowe Allegro
Śmiesznie tani i w sumie fajny..Myślę o wzorze farma...
doradźcie proszę....![]()
Witam sie na chwilke kochane!!!!
Pajka wlasnie przeczytalam ze ty tez masz problem z nerkami tulam mocno bo naprawde jest to okropne. Ja kochana wyladowalam w szpitalu ( na cale szczescie) bo mi sie juz zbieral mocz w nerkach co wydawalo mi sie dziwne bo siusiam baaardzo duzo a to jest bardzo niebezpieczne w ciazy. Od wczoraj mecze sie znowu boli jak cholera staram sie pic duzo ale i tak mnie bolii leze bo kazdy ruch to bol... nie wiem co bedzie dalej jutro po poludniu lece do mojej lekarz bo musi mi zrobic usg nerek i zobaczymy co powie modle sie zeby mnie nie skierowala do szpitala
![]()
Gratuluje kopniaczkow
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki zebym nie musiala do szptala bardzo prosze!
CIAMAJDKA Ja rowniez mam polowkowe jutro, strasznie stersuje sie przed kazdym USG, znowu nie bede spala pol nocy.
Bede sie smiac jak moj zabek okaze sie zabka
milych snow)
bo od początku mam przeczucie, że to chłopczyk, a jak będzie dziewczynka to będzie numer
Chociaż raz w roku mogę to zgonić na stan błogosławiony

Najpierw okolice pępka, później lewa, później prawa strona i tak przez ok 20min a teraz dzidzia poszła spać 
a ja z roku na rok coraz bardziej nie lubie świąt. wszystko pozamykane, nie ma gdzie pojsc, dobrze że chociaz pogoda w miare dopisała, to sie pospacerowało.
ogarneła mnie totaaaaalna senność po ćwiczonkach i cholerna ochota na zimne piwko, wiec ide sie położyć obok Mojego. milego wieczorku![]()

ja również nie lubię świąt , i w końcu się skończyłya ja z roku na rok coraz bardziej nie lubie świąt. wszystko pozamykane, nie ma gdzie pojsc, dobrze że chociaz pogoda w miare dopisała, to sie pospacerowało.
ogarneła mnie totaaaaalna senność po ćwiczonkach i cholerna ochota na zimne piwko, wiec ide sie położyć obok Mojego. milego wieczorku![]()