reklama

Sierpień 2010

Marulka może wstawisz zdjęcia pokoju Olka???:):):):):) Ja chętnie bym zobaczyła jak wygląda...;P

Pajeczko gratuluję regularnych ruchów...współczuje problemu z nerkami cóż..pij kochana dużo wody

Lea i za Ciebie trzymam kciuki, wracaj do zdrowia...

reklama
witam się i ja :)
u mnie leje :( a wczoraj takie piękne sloneczko bylo, ze z mamusią na ławeczce posiedziałam 2 godzinki a piesek sobie latal :)
u mnie bóle kolkowe na razie brak, ale to chyba powód picia duzej ilości płynów 3-4 litry masakra a latam siusiu co chwile :) ale chodzi o to, zeby przefiltrować nereczki. Dzisiaj idziemy do teściów ehhh tak mi się nie chce....
życzę mokrego Dyngusa :)
a zapomniałam mój Bartuś juz kopie regiularnie :P więc ma powód do radości codziennie rano seria kopniaczków potem popołudniu i standardowo wieczorem i zauważyłam, ale tez i czytałam o tym, ze podobno przy lożysku na przedniej ścianie bardzo często czuc ruchy po jednej stronie i faktycznie maluch upodobał sobie lewą :P

u mnie też lewa strona góruje!!!:-)

Witajcie na końcówce Świąt:)
o 8:30 byłam w domku, oczywiście co mnie natchnęło? trzeba było upchnąć co nie co z nowych zdobyczy więc wzięłam się za.... sprzątanie...:eek: wiem, święto.... ale.. ALE JAKI EFEKT juhuuu:) baja...
Maleństwo cichutko całą podróż siedziało.. może i się ruszało ale w samochodzie było takie zmęczenie, trzepanie po polskich dziurach , że może po prostu nie czułam..

przez swojego T. nie zostałam miło przywitana, dowiedziałam się, że jak mnie nie było to było cicho i spokojnie, ciuszki kupiłam mu "nie w tym kolorze", całe popołudnie spędził na kompie a teraz śpi.. rozpacz.. powiedziałam mu tylko, że żałuję że wrociłam, bo chyba nie było warto .. a w ogóle szkoda słów... już nie będę tu na ten temat truć żółci..

dziś jak zmywałam płytki, blaty, naczynia i w ogóle układałam w kuchni to i owo (a mało tego nie było..) to chyba lekko się przepracowałam, bo złapał mnie tak strasznie bolesny skurcz w brzuchu, że nie mogłam się wyprostować i aż się spociłam z bólu na twarzy i plecach... trwało to dobre 10 sekund... nie wiem co to mogło być ale ja podziękuję za takie efekty specjalne... przestraszyłam się, ale sie nie powtórzyło i jest teraz normalnie...

Jutro idę do gienka, i jak dobrze pójdzie to dowiem się jakiegoż to mieszkańca mam w sobie:) no i oczywiście połówkowe jutro!!!!:tak: wieczorem zakomunikuję co i jak bo wizytę mam na 16:)

miło mi do Was wrócić.. teraz już czas na dobre się zadomowić:)
buźki kochane brzuchatki:laugh2:

Pajeczko no to super wieści ze mały kopie regularnie:) życze udanego dnia u teściowej.. mam nadzieje ze nie wyskoczy z niczym więcej..

na szczęście maltretowała mnie tylko a moze zjesz to, a moze to ... byłam grzeczna.:) nie nakrzyczałam na nią tylko dlatego, ze są święta.

Kobiety,

Potrzebuję rady...sama nie wiem co o tym dywanie myśleć...z jednej strony fajny a z drugiej cały czas się waham...

Dywan 150x200 Uliczki Farma Playtime +Gratis15 zł (970882195) - Aukcje internetowe Allegro

Śmiesznie tani i w sumie fajny..:) Myślę o wzorze farma...
doradźcie proszę....:P

ja akurat nie jestem zwolenniczką dywanów także nie pomogę:)

Witam sie na chwilke kochane!!!!

Pajka wlasnie przeczytalam ze ty tez masz problem z nerkami tulam mocno bo naprawde jest to okropne. Ja kochana wyladowalam w szpitalu ( na cale szczescie) bo mi sie juz zbieral mocz w nerkach co wydawalo mi sie dziwne bo siusiam baaardzo duzo a to jest bardzo niebezpieczne w ciazy. Od wczoraj mecze sie znowu boli jak cholera staram sie pic duzo ale i tak mnie boli :no: i leze bo kazdy ruch to bol... nie wiem co bedzie dalej jutro po poludniu lece do mojej lekarz bo musi mi zrobic usg nerek i zobaczymy co powie modle sie zeby mnie nie skierowala do szpitala:no::baffled: :sorry2: Gratuluje kopniaczkow :-D

Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki zebym nie musiala do szptala bardzo prosze!

a nospa Ci nie pomaga? a byłas z tymi nerkami u urologa? ja się wybieram mimo wszystko w środę niech zobaczy jak ta prawa nerka wygląda bo to konkretnie ona daje mi popalić.

Witajcie Kochaniutkie :-)

Już prawie po świętach, czuję, że po tylu pysznościach przybędzie mi parę dodatkowych kilogramów, ale co tam :-D Chociaż raz w roku mogę to zgonić na stan błogosławiony :-D

Zdjęcie aktualnego brzuszka w odpowiednim wątku ;-)

Poodwiedzaliśmy moich rodziców i męża, było bardzo przyjemnie :-) Lubię takie rodzinne spotkania :-)

Jutro - jak sądzę - ruch na BB wróci do normy - fajnie, bo przyzwyczaiłam się do Was :-D

No jak się ponarzeka to czasami się cos pozmienia, jak byłam na BB kilka godz temu to po marudziłam, że się mała nie odzywa i tu nagle sie odezwała i to jak:-) Mój M to prawie z wrażenia podskoczył, bo połozył rękę na brzuszku, a tu taki kopniak, że ho ho... a mi łezki staneły w oczkach ze wzruszenia bo pierwszy raz było widać kopniaki, cały brzuch mi skakał:-D Najpierw okolice pępka, później lewa, później prawa strona i tak przez ok 20min a teraz dzidzia poszła spać :tak:
Więc zadowolona i szczęśliwa mogę iść grzecznie spać :-):-):-)

a ja z roku na rok coraz bardziej nie lubie świąt. wszystko pozamykane, nie ma gdzie pojsc, dobrze że chociaz pogoda w miare dopisała, to sie pospacerowało.
ogarneła mnie totaaaaalna senność po ćwiczonkach i cholerna ochota na zimne piwko, wiec ide sie położyć obok Mojego. milego wieczorku :)

Mnie też to wkurza, bo mam na coś ochotę,a nie mam gdzie kupić jedzonka :zawstydzona/y:

Maritka i Ciamajda Powodzenia na jutrzejszych wizytach :-) Trzymam kciuki za dobre wieści :tak:

Słodkich kolorowych snów :happy2:

a ja z roku na rok coraz bardziej nie lubie świąt. wszystko pozamykane, nie ma gdzie pojsc, dobrze że chociaz pogoda w miare dopisała, to sie pospacerowało.
ogarneła mnie totaaaaalna senność po ćwiczonkach i cholerna ochota na zimne piwko, wiec ide sie położyć obok Mojego. milego wieczorku :)
ja również nie lubię świąt , i w końcu się skończyły ;)

miłych snow

reklama
Witajcie kobietki.Już wybudzone z wielkanocnego leniuchowania?
Mała dziś mocno kopie. :) Cudowne uczucie.
Nie wierzę,że ten czas tak szybko leci. To już kwiecień, za chwilę maj a potem to letnie miesiące na wyczekiwanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry