reklama

Sierpień 2010

reklama
Pajkaa najważnieszje, że dokładnie wiesz co i jak...jakieś leki Ci przepisał? Mam nadzieję, że nerki masz drożne;-)
Co do pieluszek tetrowych to kupiłam 15 bo były w Auchan...ale będę je stosować do wycierania buźki itd. Jak na arzie otworzyłam paczkę bo przydały się mężowi do umycia okien:-D:-D ale kupię jeszcze tak z 10...

Pościel do wózka mam w komplecie razem z wózkiem...podobno nie jest potrzebna bo podobno dziecko nie powinno leżeć na poduszce, więc wystarczy kocyki...;-);-)
A w twoim TAKO do wersji spacerowej jest śpiworek, zresztą jakby Twój Bartek chciał pooglądać świat już w gondoli to masz ją regulowaną...więc podusia nawet jak będzie starszy może się nie przydać...
z drugiej strony pościel na necie kosztuje 19,90:-)

fiuufiuu no ładnie...jajca rzeczywiście:-D:-D:-DGRATULACJE, Jasio dumny? Pewnie marzył o synu...no i zdradź nam teraz jakię imię wybrałaś...:tak::tak: Teraz możesz ruszać na łowy zakupowe jak już płeć potwierdzona...

Shyla też mi się wydaje, że nóżki łyse, jakieś tam pojedyncze się pojawiają, mimo że nie golone...:-)

są jaja- jak berety :P więc ja już po wizycie i dowiedzieliśmy się, że chłop jak dzwon- lekarz stwierdził, że płeć potwierdzi po 30 tygodniu ale on tam widział, że się majtają między nogami. wszystkim gratuluję udanych wizyt i sobie też.
Gratuluję.

dziewczyny to pytanie jeszcze do Was - chcecie kupować pościel do wózka??
Nie bede kupować,na spód pieluszka flanelowa,by dzidzia nie leżała na materacyku,a do przykrycia tez pieluszka lub kocyk.W chłodniejsze dni nasze dzieciątka juz beda w kombinezonach+ kocyk,to zupełnie wystarczy.
chociaż ta mi sie spodobała
4-el Pościel do WÓZKA --- SATYNA BAWEŁNIANA LUX (983871577) - Aukcje internetowe Allegro

Fiuufiuu będzie chłop jak dąb:rofl2: gratulacje...:)

ykhm.. wiadomość z ostatniej chwili, niestety taka jakaś nie miła:no:
mam około 8 rozstępów na piersiach pod brodawkami, tak od spodu.... NIE!!!!!! czemu?:crazy::angry:

buu.... ja wiem, że mam DUŻE C teraz a było takie sobie B, no ale....:no:

to tak rozpoczynam "rozstępowe" poczynania ciał....:sorry2:

a tu taka pieśń, ostatnio mi się spodobała :) http://dj-damien.wrzuta.pl/film/7qAURXrgGXm/carrion_-_nie_bez_wiary

Ostatnia edycja:
Cześć!
A ja dziś nie poszłam do pracy-obudziłam się rano i stwierdziłam, że się nie nadaję-mam katar, który spływa do gardła i idę do lekarza:tak: Ten wystawił zwolnienie do piątku więc odpoczywam dalej:rofl2:
Siorka z Hanią była-dziewczynki się pobawiły, pokłóciły i popłakały na koniec (bo rozstawały się);-) Zrobiłyśmy tort dla M-sto lat odśpiewaliśmy:tak:
Agdzie, Niuunia-myślę, że nie macie się czym przejmować-u mnie za wysokie leukocyty i granulocyty, a za niska hemoglobina, henatokryt, monocyty-a ginka powiedziała, że wyniki są dobre:tak:
Black_Opal-ja mam zwykły elektryczny termometr-temp mierzyłam małej w pupie:tak: A ta aukcja rzeczywiście jakaś dziwna:baffled:
Pajkaa-jeżeli chodzi o szczepienia, to każdy decyduje sam o tych nadobowiązkowych-my szczepiliśmy małą na rotawirusy i jestem zadowolona, bo dwa razy chorowała, ale przechodziła to lżej niż byłoby to bez szczepionki:blink: Ale np ja osobiście na grypę nigdy się nie szczepię...Co do rogala-ja osobiście używałam jest rewelacyjny:tak: Nie planuję kupować pościeli do wózka-śpiworek wystarczy:tak:
Milusia-super, że z małym wszystko dobrze:happy: A co teraz z tą Twoją nerką, bo się nie znam?:confused:
Ola-Ty to masz pecha do lekarzy-mam nadzieję, ze wszystkie kolejne wizyty będą już udane:blink:
Sarka-mam nadzieję, że to tylko szalejące hormony:tak: Dzięki za namiary na ciuchland-na pewno się wybiorę;-)
Monika-trzymam kciuki za Was, żeby wszystko było dobrze:blink:
Bogusia007-jeszcze raz gratuluję dziewczynki:-)
Martitka-i mi się wydawało, ze powinnaś być na zwolnieniu... No ale mam nadzieję, że teraz położna coś załatwi-trzymaj się:tak:
Pajkaa-dobrze, że lekarz Cię obejrzał-nie pozostaje Ci nic innego tylko stosować się do jego zaleceń i oby się nie pogarszało:tak:
Fiuu-gratuluję chłopca:-)
Aga-dobrze, że nie przechodzisz przez żadne przygody:tak:
Shyla-moje włoski na nogach też rosną bardzo wolno-jak nigdy:blink:

ja będę kupowała tylko pościel do łóżeczka , do wózka będę mieć śpiworek :)

dziś zauważyłam u siebie ze bardzo wolno rosną mi włoski na nogach ;)
a tak po za tym mam mało czasu na neta ;)

Mi też bardzo wolno rosną na całe szczęście, ale szkoda, że tylko na nogach, a w miejscach intymnych nie :( Buu

Ciamajda Współczuje rozstępów :( Mi na szczęście na razie znikneły, ale na pewno sie pojawia :( Ja miała na piersiach rozstepy przed ciążą w okresie dojrzewania mi się porobiły :P

Fiuufiuu będzie chłop jak dąb:rofl2: gratulacje...:)

ykhm.. wiadomość z ostatniej chwili, niestety taka jakaś nie miła:no:
mam około 8 rozstępów na piersiach pod brodawkami, tak od spodu.... NIE!!!!!! czemu?:crazy::angry:

buu.... ja wiem, że mam DUŻE C teraz a było takie sobie B, no ale....:no:

to tak rozpoczynam "rozstępowe" poczynania ciał....:sorry2:

a tu taka pieśń, ostatnio mi się spodobała :) Wrzuta.pl - Carrion - Nie bez wiary

mi tez wychodza rozstepy pod piersiami- i jest ich coraz wiecej- szok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry