Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobre ;D
a ja zmienię temat i przypomnę wątek tym dziewczynom, które żyją w wolnych związkach i nie chcą brać ślubu. Ja już wszystkie formalności załatwiłam i od 7 kwietnia jestem właścicielką aktu poczęcia dziecka uznanego przez ojca
ogólnie papierek wygląda tak samo jak akt urodzenia, tyle, że nagryzmolone jest tam, że to chodzi o dziecko poczęte, a nie urodzone.
My z Jasiem zdecydowaliśmy, że nasze dzieci będą nosiły podwójne nazwisko. Dzień później w jakieś telewizji śniadaniowej był właśnie wątek nazwiska dziecka gdy rodzice żyja na kocią łapę i jak się okazało podwójne nazwisko w takiej sytuacji może zaoszczędzić wiele papierkowej roboty. Cóż wybraliśmy intuicyjnie, okazało się na rękę.
Na wątku zamkniętym wkleję zdjęcie tego aktu- nie zrobie tego na forum otwartym ze względu na dane osobowe.

Ech taka akcja wyrzutów i ataków trwała przez pół godziny, a jak już skończyłam krzyczeć to mój M spokojnym głosem z uśmiechem na twarzy przytulił mnie i powiedział, że i tak mnie kocha i że te hormony to średna wymówka 
no to racja.. co to bedzie pod koniec:-)Nekratynko gratuluje kopniaczkow.... ja z utesknieniem czekalam a teraz mam obawy jak to bedzie pozniej bo w moim brzuchu istne tornado sie dzieje![]()

uśmiałam się..
napiety grafik- wizyta u tesciowej a potem u mamy i nawet nie miałam kiedy złożyć Wam życzeń
. Posty nadrobione po łebkach. Widze że u wszystkich sieprnióweczek sie nawet dobrze układa. Gratuluje udanych wizyt:-) wiekszość już chyba wie kto w brzuszku mieszka
a ja jeszcze nie.... Wizytke mam 19 kwietnia czyli juz za 10 dni!!!! Bedzie USG połowkowe wiec moze i ja sie dowiem
Ale moje maleństwo mi ładnie rekompensuje "niewiedze" kopniaczkami i regularnymi ruchami. Uwielbiam to
co bedzie pod koniec 9 miesiaca???Jagódka ja też uwielbiam prowadzić samochód, sprawia mi to dużą frajdę, codziennie dojeżdzam do pracy pół godzinki, ale czytałam że od 7 miesiąca kobieta nie powinna już jeździć sama, raczej nie prowadzić:/
![]()
ps-mnie tez nie ciągnie do słodkiego
i jem normalnie tak jak przed ciążą ;-)
Hej Dziewczyny. Ojej,jakie intesywne życie tu prowadzicie! Super,piszecie tyle fajnych rzeczy.Gratuluję atmosfery,której brak na innych forach.Nie umiem jeszcze odpowidać konkretnym osobom,ale dziękuję wszystkim za powitanie.
Jestem teraz w 20 tygodniu ciąży. Zrobię suwaczek i doczytam jak go wrzucić na forum.
Wczesniej padło pytanie czy czekam na dziewczynkę czy skorzystam z doświadczenia z chłopcami? No i jest tak,ze chyba wolałabym dziewczynkę,ale o chłopcach wiem juz sporoOd początku ta ciąża była trudna do utrzymania więc własciwie modlę się tylko o zdrowie dziecka. W przyszłą środę mam usg połówkowe i mam nadzieję,ze wszystko będzie ok i dowiem się co mamy. Ruchliwe mam to dzieciątko,bo zaden z maluchów wczesniej tak się nie wiercił.
Piszecie tez o wadze. Ja w 1 ciązy utyłam 26 kg,w drugiej 30,4 kg a w tej do teraz 3kg. Muszę dodać,ze w poprzednich brzuszkach tyłam szybko od samego początku. W ogole totalnie inna się ta ciąża od poprzednich i sama niektóre rzeczy przezywam po raz pierwszy.
Jagodka1231 pisała,ze jest pełna obaw jak to będzie z dwójką dzieci. Nie wiem jak Wy,ale ja jestem chyba nawet lepiej zorganizowana niz z jednym. Poza tym jest mega wesoło i głosno. hihihi Ja juz mysle jak to będzie z trójką.
Mój najstarszy ma 6,5 roku,młodszy 2,5.Jestesmy w trakcie remontu domu,ja jestem na zwolnieniu i powiem Wam,ze wszystko się tak smiesznie poprzestawiało.
No to tyle słowem wstępu o mnie.Wszystkim Wam gratuluję udanych badań,stwierdzonych płci i ciepłych przeżyć.Zprzyjemnością zajrzę tu jeszcze wieczorem. Pozdrawiam Was.
![]()
witam sie dziewczynki ja tylko na chwileczke, zeby powiedziec co po badaniach
a więc tak u mnie dzidziołek zdrowiutki no i na 100% facetmam zdjątko siusiaka więc dowód rzeczowy dla teściowej
Teraz mykamy do teścia ehh ciężko bedzie nawet sie nie umiem cieszyć z tych dzisiejszych wyników, ale najważniejsze, ze zdrowy maluch
odezwe sie wieczorkiem jak bede miała chwilke to wkleje siusiaka![]()
jak wróce to Was poczytam bo teraz do tescia ide
pa
Poza tym wszystko jest w porządku,córcia jest zdrowa,choć nietypowo ułożona :-) przez to podglądnięcie co ma między nogami było nie lada wyczynem :-)