reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
Tragedia ... No dosłownie brak słów ... Jak to usłyszałam od razu pomyślałam sobie o rodzinach tych wszystkich ludzi, jak muszą rozpaczać ... Cała Polska przeżywa, ale ich cierpienia sobie nawet nie wyobrażam, bo aż strach ...

Jestem w szoku.. na TVN24 podają kto zginął.. w pasku na dole.. pokazywany jest tez film po katastrofie, z samolotu nic nie zostało..

tragedia narodowa.. [*][*][*]

Komorowskiego też podali... On też był na pokładzie ;(

Bogusiu masz rację, podali... ale nie tego... jakis inny to był, Ryszard chyba miał na imię... niestety nie wiem kto to jest...
ja uciekam, bo wyprowadzam dzisiaj babcię do niej do domu, a tate wieczorem wiozę do Częstochowy bo wraca do Holandii....

Współczuje rodzinom osób które zgineły w tej katastrofie...

Ale w głowie mam teraz jedną myśl jak będzie funkcjonować Polska... Kto teraz będzie podejmował ważne decyzje?? Przecież nie możemy być bez rządu :( A tak wiele ważnych osób zgineło...

reklama
Do góry