reklama

Sierpień 2010

Współczuje rodzinom osób które zgineły w tej katastrofie...

Ale w głowie mam teraz jedną myśl jak będzie funkcjonować Polska... Kto teraz będzie podejmował ważne decyzje?? Przecież nie możemy być bez rządu :( A tak wiele ważnych osób zgineło...

Obowiązki prezydenckie przejmie Marszałek Sejmu- Bronisław Komorowski. Wcześniejsze wybory prezydenckie odbędą się w ciągu 74 dni.

reklama
prawdziwa tragedia :/

a ja z innym zapytaniem do sierpniówek. od rana czuje takie jakby ciągnięcie w podbrzuszu, trudno to nazwać bólem, nie wiem czy to macica się rozciąga czy co. Co chwile biegam do toalety. wcześniej takiego czegoś nie miałam. trochę się martwię. Z małym chyba wszystko ok, bo od rana dostałam kilka tradycyjnych kicków.

prawdziwa tragedia :/

a ja z innym zapytaniem do sierpniówek. od rana czuje takie jakby ciągnięcie w podbrzuszu, trudno to nazwać bólem, nie wiem czy to macica się rozciąga czy co. Co chwile biegam do toalety. wcześniej takiego czegoś nie miałam. trochę się martwię. Z małym chyba wszystko ok, bo od rana dostałam kilka tradycyjnych kicków.

moze maly sie rozpycha i stad te dziwne uczucie i czestrze wizyty w toalecie- czesto tak mam bo moja mala dosc nisko lezy

Współczuje rodzinom osób które zgineły w tej katastrofie...
Też takie były moje pierwsze myśli. Pomyslałam o ludzkim wymiarze tej tragedii - o córce, wnukach państwa Kaczyńskich, o matce prezydenta i Jego bracie. Prezydent nie był mojej opcji politycznej, ale widziałam w Nim uczciwego człowieka.
Nosząc w sobie Nowe Życie myślę o tych wszystkich, co stracili w tej katastrofie matki, ojców, synów.
Jakie kruche jest życie i jakie nieważne spory i waśnie. Dziś zginęli przedstawiciele wszystkich opcji politycznych, elita Polski.
Smutno mi bardzo, nie wiem jak z tym walczyć, żeby Maleństwo za bardzo nie odczuło.

I ja się witam w ten smutny dla Polski poranek. Aż brak słów, jaka tragedia.... :zawstydzona/y: Współczuję wszystkim rodzinom...

Ja po wczorajszej wizycie zadowolona, słyszałam serce mojego maleństwa:-) i po tej wizycie zdecydowaliśmy się na usg 3d. Moja szyjka długa, póki co dobrze, ale bliżej porodu niech się skraca, bo mogę mieć długi poród-słowa mojej gin.

I ja się witam w ten smutny dla Polski poranek. Aż brak słów, jaka tragedia.... :zawstydzona/y: Współczuję wszystkim rodzinom...

Ja po wczorajszej wizycie zadowolona, słyszałam serce mojego maleństwa:-) i po tej wizycie zdecydowaliśmy się na usg 3d. Moja szyjka długa, póki co dobrze, ale bliżej porodu niech się skraca, bo mogę mieć długi poród-słowa mojej gin.

Gratuluje udanej wizyty.

reklama

gratulacje udanej wizyty!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry