reklama

Sierpień 2010

reklama
Pajkaa ta druga sukieneczka jest cudna :-)
ale myślę ze na październik ,nie pasowałaby już za bardzo ;-)
Na pogodę jesienna pasuje sukienka pierwsza :tak:

Shyla z tym nie ma problemu mam ładny jesienny płaszcz wizytowy więc nie bedzie problemu a zawsze moge poprosic mame, zeby dorobiła mi w takim kolorze szal, zebym na sali mogła siedziec, albo zakupić czarne bolerko:)

no i jeszcze mi sie ta tunika podoba :P
http://www.allegro.pl/item985920314_monsoon_przepiekna_tunika_czarna_w_kwiatki_40.html

Shyla z tym nie ma problemu mam ładny jesienny płaszcz wizytowy więc nie bedzie problemu a zawsze moge poprosic mame, zeby dorobiła mi w takim kolorze szal, zebym na sali mogła siedziec, albo zakupić czarne bolerko:)

no i jeszcze mi sie ta tunika podoba :P
MONSOON ~ PRZEPIĘKNA TUNIKA CZARNA W KWIATKI 40 (985920314) - Aukcje internetowe Allegro
a no chyba ze :-)
to wtedy sama zadecyduj :P
A tuniczka super :-):-)
zgadzam sie z toba.
ja juz mowie dobranoc- jutro obciazenie glukoza- trzymajcie kciuki zebym tam nie padla.
slodkich snow
Dobranoc ;-)

No własnie mam dylemat bo boje sie, ze w tą pierwszą sie nie wbije i chyba zrobie tak, ze zaczekam do porodu
ale potem bede miała masakre, zeby kupic sukienke, no ale bede widziala jaki rozmiar mam

Pajkaa Świetne tuniki i sukienki no ale z rozmiarem to będziemy miały spory dylemat, w końcu jedne od razu zrzucają wszystkie zbędne kg, a u niektórych zostają na jakiś czas....

Kassia Trzymam kciuki za jutrzejsze ochydne śniadanko w postaci glukozy, jak dla mnie to woda z cukrem pudrem <bleee>

U mnie mała zaczyna kopać więc idę z M poleżeć i pooglądać skaczący brzuszek ;-)

Dobranoc i słodkich snów :***

ja też juz się żegnam
moj mąż coraz częściej bawi sie z małym tzn drapie mnie po brzuchu po lewej stronie a maływ tym miejscu go kopie :))

życzę spokojnej nocy DOBRANOC.

reklama
Pajkaa witaj witaj kochana :-) na naszym wątku nic się ostatnio nie dzieje wiec postanowiłam tutaj się trochę poudzielać ;-):tak:
super tuniczkę sobie kupiłaś i sukieneczki fajne tylko właśnie nie wiadomo jaki rozmiar...ja też mam wesele w październiku mojego brata ale nad sukienką będę myślała dopiero po porodzie :tak:

Kassia ja też trzymam kciuki za jutrzejszą glukoze! a kazała Wam ginka zjeść przedtem lekkie śniadanie?

Dobranoc dziewczynki :happy:
Ja obejrzę sobie jeszcze Usta usta na kompie i też zmykam spać :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry