Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie tydzień temu jak byłam na wizycie to już sie nie sprawdzało mały jest do przodu o 100 g![]()
Witam, nie jestem pewna czy ktoś mnie jeszcze pamięta jednak chciałam się pochwalić, że po stracie sierpniowej fasolki, mogłam się teraz zapisać do mam grudniowych. Pozdrawiam![]()
to ile teraz maluch waży moj 400 g
gratulujętrzymam kciuki za szczęśliwy przebieg ciąży.
;-)dziwne... a lekarz mówi, że Olek duży...więc chyba z kalkulatorem coś nie tak...447g miał w środę na wizycie
a jeszcze chciałam Ci powiedzieć że mój synuś chyba też bedzie miał na imię Bartuś,dopiero zauważyłam że masz dopisane na suwaczku imię!
u mnie wyszło ze powinno ważyć 350g , a 3 tygodnie temu na wizycie moja mała ważyła 305gdziewczyny ta stronka jest dobra ciekawe czy sie sprawdzau mnie nie o 50 g
Waga płodu - kalkulatory_artykul
mój ma być Bartosz bo Bartłomiej nie za bardzo mi sie podoba chociaż one są do siebie podobneano tak chyba będzie Bartłomiejchociaz moj mąż jeszcze nie jest pewny na 100% co do Bartlomieja bo bardzo mu sie podoba Bartuś , ale mniej Bartłomiej
zastanawia się jeszcze nad Sebastianem co mnie sie nie podoba no i Marcinem co u mnie też odpada
![]()

Ja tam jestam bardzo szczśliwa z moim P. i brzusiem