reklama

Sierpień 2010

dziekuje za trzymanie kciukow.
jestem juz po wizycie. wszytsko ujest ok- szyjka trzyma i jest dluga. serduszko pieknie bije. jesli chodzi o moje bole podbrzusza i twardnienia to mam duzo lezec- brac no spe i ogolnie prowadzic oszzcedzajacy tryb zycia.
pytalam tez o to ze malo czuje ruchy to powiedziala ze ejst wszytsko ok a mala po prostu jest spiochem:)))))))))
oczywiscie po wizycie wybralam sie z tej radosci do lumpeksu i kupilam kilka ciuszkow- potem wkleje zdjecia.
a jesli chodzi o moj pepek- dziurki juz prawie nie ma:))))))))))))

a oto moje dzisiejsze zdobycze- oczywiscie wygniecione bo prosto z lumka:))))))))
Zobacz załącznik 235820Zobacz załącznik 235821Zobacz załącznik 235822

śliczne zdobycze :-)

ja tak szczerze mówiąc mam malutko miejsca na ciuszki , bo praktycznie mam już wszyściutko i pełno ze mogłabym przebierać co 5 minut :-):-D
muszę tylko kupić wózek ,łóżeczko,pościel i kosmetyki ;-)no i dla siebie do szpitala ale to zrobię przed końcem ;-)

reklama
śliczne zdobycze :-)

ja tak szczerze mówiąc mam malutko miejsca na ciuszki , bo praktycznie mam już wszyściutko i pełno ze mogłabym przebierać co 5 minut :-):-D
muszę tylko kupić wózek ,łóżeczko,pościel i kosmetyki ;-)no i dla siebie do szpitala ale to zrobię przed końcem ;-)

ja tez pelno rzeczy musze jeszcze kupic bo praktycznie nic jeszce nie mam- ale zamierzam wziac sie za to w maju po remoncie- wtedy bede miala miejsc i bede mogla szalec:))))))))))))
a do szpitala mam puki co tylko koszule i szlafrok:)))))))))

My mieliśmy sie przeprowadzać i tez musielibyśmy robić remont , ale na dzień dzisiejszy na razie nici z zamiany mieszkania , wiec jak nie wypali maluszek będzie z nami w spinalni ;)

Witajcie.Dzis miałam usg połówkowe. Po dwóch super chłopakach doczekalismy się córuni. Wszystko jest ok.Wazy 340 gr. Mam lekką anemię,ale juz sobie z tym radzimy. Dostałam zelazo,magnez na spinający brzusio i wit c .
Dziewczyny,piekne ciuszki wynajdujecie w lumpkach. Ja jakos na nic nie mogę trafić.Mam wszystko po chłopcach,ale dla dziewczynki jeszcze nic :) Powoli się pewnie zorganizuję. Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam uśmiechy dla Brzuszków. :)

Witajcie.Dzis miałam usg połówkowe. Po dwóch super chłopakach doczekalismy się córuni. Wszystko jest ok.Wazy 340 gr. Mam lekką anemię,ale juz sobie z tym radzimy. Dostałam zelazo,magnez na spinający brzusio i wit c .
Dziewczyny,piekne ciuszki wynajdujecie w lumpkach. Ja jakos na nic nie mogę trafić.Mam wszystko po chłopcach,ale dla dziewczynki jeszcze nic :) Powoli się pewnie zorganizuję. Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam uśmiechy dla Brzuszków. :)

gratulacje udanej wizyty no i oczywiscie CORECZKI:)))))))))))))

Ciamajdka zapach do ciasta czyli olejek? Ja w ogóle takich rzeczy nie używam..dodaje albo cukier waniliowy, albo cukier cynamonowym, albo cukier migdałowy...:-D:-D Ale taką babeczkę bym zjadła, albo murzynek :happy::happy: zrobiłaś mi smaka...
co do wanienki z przewijakiem ODRADZAM!!!!! Byłma gorącą zwolenniczką i chciałam to kupić...dopóki nie zobaczyłam na żywo...zajmuje masę miejsca, wanienka tak mała, że baaardzo szybko dziecię z tego wyrośnie i okaże się komódka zbędnym zakupem...na prawdę bez sensu...

kolumnea więc Tobie również odradzam tej komódki, Argumenty wyżej:-) a dyskusje o łożeczkach przenieśmy do wątku o pokoju dla dziecka:)

kassia181 no gratuluję udanej wizyty:laugh2::laugh2: no i świetne zakupy... ile zapłaciłaś???

sudestra cieszmy się razem z Tobą z córeczki...:-):-) Gratulacje...zaglądaj do nas trochę częściej...:-p

Ostatnia edycja:
Ciamajdka
co do wanienki z przewijakiem ODRADZAM!!!!! Byłma gorącą zwolenniczką i chciałam to kupić...dopóki nie zobaczyłam na żywo...zajmuje masę miejsca, wanienka tak mała, że baaardzo szybko dziecię z tego wyrośnie i okaże się komódka zbędnym zakupem...na prawdę bez sensu...
Popieram.:tak:;-)
choc ja pewnie zakupie taka wanienke,bo mamy mało miejsca.(a własciwie sam stelaż,muszę taniej poszukac)
http://www.allegro.pl/item987613381_wanienka_onda_ok_baby_stelaz_okbaby_na_wanne.html
a wcześniej synka kapałam w pokoju,teraz wolałabym w łazience.

a oto moje dzisiejsze zdobycze- oczywiscie wygniecione bo prosto z lumka:))))))))
Zobacz załącznik 235820Zobacz załącznik 235821Zobacz załącznik 235822

Śliczne.;-)

Ostatnia edycja:
Witam :-) Mamusie gratuluję udanych wizyt!!! :-)

kassia181 super ciuszki, ja praktycznie jeszcze nic nie mam...

Ja coraz częściej czuję moje dzieciątko, jakoś tak sobie prawy dolny bok upodobało :-) Super uczucie, jestem bardzo ciekawa Kto tam mieszka? ;-)

Miłego wieczorku.

reklama

hej gratuluję córeczki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry