reklama

Sierpień 2010

reklama
Ehtele-no niestety choroby też się czasem przytrafiają, a wtedy dziecko marudne... Ale już jest lepiej:tak: A w szkole uczę historii i WOS-u;-)
Aga_Natalia-witaj-gratuluję córeczek:-) Ale mi też zrobiłaś smaka na tą ciabatę:-p
Bombusia-moja mała też bombarduje mnie dzisiaj po pęcherzu:-D
Pajkaa-i dobrze, że ten kasjer tak szybko zareagował-rzadko się zdarza-ale musiały mieć miny babki przy kasie;-)

no i ja mykam pod prysznic i spać:-):-)

Czekam na odp Pajeczki, może jutro pajdę do Auchana:) jest Twoja odpowiedź...to może wklej zdjęcia ręczniczka i kocyka żebym wiedziała czego szukać:P

spokojnej nocki dwupaczki, bez skurczów, bólów brzucha i kłujących piersi...bez złych snów...:-D:-D

do jutra...

Ostatnia edycja:
no i ja mykam pod prysznic i spać:-):-)

Czekam na odp Pajeczki, może jutro pajdę do Auchana:) jest Twoja odpowiedź...to może wklej zdjęcia ręczniczka i kocyka żebym wiedziała czego szukać:P

spokojnej nocki dwupaczki, bez skurczów, bólów brzucha i kłujących piersi...bez złych snów...:-D:-D

do jutra...

Ehtele kocyk jest norlamny polarowy
11sfpqq.jpg

of6986.jpg

no i oglądałam ceny proszków do prania dla dzieci masakra cenowa! ja kupiłam taki dzidziuś chyba sie nazywa kosztuje 13 zl ale jest testowany ma atesty wiec powinien byc OK :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry