Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Shiraa-Mnie rowniez dopadla jakas depresja, zaczelam wyciagac letnia garderobe i w nic sie nie mieszcze, wiem jestem w ciazy,ale czuje sie jak big mama.
Ponadto samotne siedzenie w domu przylozylo sie do tego![]()
Również w nic się nie mieszczę.
no i mam nadzieję, że się uda ;-)Shiraa kobietko, no coz te hormony nam wariuja w ciazy, mi jak jest smutno czasem nawet pare kostek czekolady wystarczymoze glupi pomysl ale warto sprobowac
a i nie przejmuj sie tesciowa, jak ci mowi zeby kupowac dopiero po porodzie bo to bez sensu - to starsze pokolenie ma czasem takie poglady, ale nie sa w ogole praktyczne; co do wagi to u mie 5-6 na plusie - sama nie wiem kiedy bo wydawalo mi sie ze nie tyję - ale tak jakos sie zrobilo okraglo po tych swietach:/ Nie martwmy sie - dzidzie wszystko z nas wyciągną
![]()

Witam wszystkie mamy!!!
Mam na imię Agnieszka, w sierpniu zostanę po raz kolejny mamą, tym razem bliźniąt.
Czy mogę do Was dołączyć?
Gratuluję bliźniaków
Jakie to uczucie mieć dwa Maluszki w brzuszku? Dają popalić ? 

Uwielbiam te Jej wygibasy 

ja czekam na synka i mam dwu i pół rocznego synusia w domciu... masz już pomysł na imiona?
Ciamajdka zobaczyłam, że nazywasz swoją córeczkę Konwalią - poważnie chcesz ją tak nazwać? Nie pomyśl sobie, że Cię wyśmiewam ... Tylko pierwszy raz słyszę takie imię :-) Jest takie .. niespotykane![]()

a T. bardzo lubi kwiaty, i dziwne nazwy i imiona... także jakos nam przyszła na mysl Konwalia... dla uczczenia Dziadzi i dla zaspokojenia chęci T.:-):-):-)

No ale super, że Ty masz już zakupy z głowy...;-);-);-)

Powiem tak, generalnie jestem bardzo aktywną osobą, pracuje dwu zmianowo, od 8-16 i od 12-20, wiec problem polega na tym, że jak np. pracowałam na drugą zmianę nie jadałam ani obiadu, ani kolacji...jadałam tylko jakby dwa śniadania...Zresztą generalnie bardzo mało jadłam...teraz po prostu nie pracuję i jem systematycznie czyli śanidanko, drugie śanidanko, obiad i kolacja...;-);-) I myślę, że ten wolniejszy tryb życia zrobił swoje...więc wiem, że to jest przyczyną...nie jem dużo, czy tłusto, ale cóż...będę walczyć o swoją figurę...;-);-) i pewnie wywalczę swoje, bo z nadwagą czułabym się bardzoo niekomfortowo..taką jestem osobą