Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kobiety mam pytanie...wiem, że ten temat mógłby być rozpoczęty na zakupach, ale nie wszytskie tam zaglądają.... Jestem na etapie poszukiwania kosmetyków dla dzieci...
do pupy: sudocrem - linomag czy bephanten???
co w ogóle myślicie o kosmetykach linomag? Bo są szampony, balsamy itd...
jaki balsam do ciała dzieciątka i jaki krem do twarzy?
choć są różne opinie.
hi hi i tyle mogę napisać, bo co do tych smoczków i butelek to wszystko co wstawiacie uważnie oglądam, bo jestem zielona
czym to się różni??? Miękkością gumy pewnie, a skąd wiadomoco dzidzia będzie lubiła???
ooo to mamy coś wspólnego , ja w pierwszej ciąży tez przytyłam 30kg tyle ze wtedy moja waga wyjściowa była 49kg , po czym wszysciutko zgubiłamBogusia ja w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg, a tydzień po porodzie brzuszek był już płaski.
Także widocznie taka moja uroda ciążowa
A teraz nawet nie wątpię, że zgubię po porodzie, bo będę miała ręce pełne roboty z trójką maluchów i braku pomocy, tylko mąż, który pracuje.
Ehtele ja czytałam dobre opinie o Oilatum i z tego zamierzam kupić na początek zobacze czy maluszka nie uczuli a jeżeli chodzi o pupe to sudocrem kupie bo mam sprawdzony i wiem,z e jest dobry ja nie dostałam uczulenia wiec moze maly tez nie dostanie a ja jestem na kosmetyki mega alergikiem
u mnie odpada Johnson i Nivea na oba preparaty mam mega uczulenie wiec mały tez moze miec wiec wole nie próbować