Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kobiety mam pytanie...wiem, że ten temat mógłby być rozpoczęty na zakupach, ale nie wszytskie tam zaglądają.... Jestem na etapie poszukiwania kosmetyków dla dzieci...
do pupy: sudocrem - linomag czy bephanten???
co w ogóle myślicie o kosmetykach linomag? Bo są szampony, balsamy itd...
jaki balsam do ciała dzieciątka i jaki krem do twarzy?
choć są różne opinie.
hi hi i tyle mogę napisać, bo co do tych smoczków i butelek to wszystko co wstawiacie uważnie oglądam, bo jestem zielona
czym to się różni??? Miękkością gumy pewnie, a skąd wiadomoco dzidzia będzie lubiła???
ooo to mamy coś wspólnego , ja w pierwszej ciąży tez przytyłam 30kg tyle ze wtedy moja waga wyjściowa była 49kg , po czym wszysciutko zgubiłamBogusia ja w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg, a tydzień po porodzie brzuszek był już płaski.
Także widocznie taka moja uroda ciążowa
A teraz nawet nie wątpię, że zgubię po porodzie, bo będę miała ręce pełne roboty z trójką maluchów i braku pomocy, tylko mąż, który pracuje.
Ehtele ja czytałam dobre opinie o Oilatum i z tego zamierzam kupić na początek zobacze czy maluszka nie uczuli a jeżeli chodzi o pupe to sudocrem kupie bo mam sprawdzony i wiem,z e jest dobry ja nie dostałam uczulenia wiec moze maly tez nie dostanie a ja jestem na kosmetyki mega alergikiem
u mnie odpada Johnson i Nivea na oba preparaty mam mega uczulenie wiec mały tez moze miec wiec wole nie próbować