Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Melduje sie po wizycie
po 1. Kiniusia prosiła, żeby przekazać, że jej M. formatuje kompa i troszkę jej nie będzieteraz dostałam smsa, że chyba do jutra, więc prosiła byśmy trzymały kciuki za jej jutrzejsze USG!!!
po 2. wróciłam z wiadomością, że nadal pozostała DZIEWCZYNKAwidziałam pipusię jak na dłoni... niestety nie dostałam zdjęcia... ale szyjka zamknięta... to najwazniejsze. Skurcze mam bo brak magnezu, jak mnie badał to stwierdził, że faktycznie twardawy brzuś i jakby się coś działo to mam jechać do szpitala w razie czego...
Nie przemęczać się, i brać Aspargin 3x2 tabl.
Przytyłam 3 kilo od ostatniej wizyty... nie będę Wam pisać wagi bo sama jestem przerażona!!!!
opowiem Wam cos do smiechu... zajechalismy do gina, wchodzę do łazienki na siusiu, i patrzę krew na gatkach... "kurde" se myslę -"pozacinałam się!!! jak zwykle".. więc chciałam obejrzeć co i jak. patrzę....!!! a tu z lewej strony busz, z prawej golizna!!!![]()
wyobraźcie sobie jak się czułam jak musiałam na samolocie nogi rozchylić, koszmar
od dzisiaj się sprawdzę z lusterkiem
![]()
:-)
Gratuluję postawy dziadków, teraz każdy grosz się przyda, a to bardzo miły gest z ich strony
Laptop to bardzo dobry pomysł. Niech mają :-)
Ostatnio także 2-3 dni nie mogłam się wypróżnić, aż mnie brzuch bolał.
Chyba jutro wskoczę do apteki po czopki glicerynowe.
Moja dr mówiła, żeby używać w takich stanach. Moja sis używała w ciąży i była bardzo zadowolona z tego specyfiku ;-)
Przed wypiciem pobrały siostry krew z ręki, po godzinie od wypicia było drugie pobranie, a po 2 godzinach od wypicia trzecie pobranie. 

Rozalka uważaj na siebie, a tak w ogóle to o co chodzi z tym stanem przedrzucawkowym?
Bonusowa jeśli chodzi o obciążenie glukozą to najpierw pobierają ci na czczo krew, potem czekasz godzinkę lub dwie w zależności od tego ile napisał lekarz w skierowaniu, a potem pobierają ci drugi raz, a potem odbierasz wyniki
Bogusia niezła historia z tym oddawaniem pracy...
Ciamajdka gratuluję udanej wizyty, dobrze, ze wszystko ok; a z tym buszem to gratuluję odwagi - ja bym chyba uciekła stamtąd gdzie pieprz rośnie hihi
co do wagi to chyba mamy podobną, bo pamiętam co kiedyś pisałaś.... no cóż jakoś damy radę...musimy, a zrzucimy potem wszystko + to czego było za dużo ewentualnie;p
Wuzelek, Pati ja też nie mam prawie nic do wyprawki, mam jedynie parę ciuszków, ale nawet nie wszystko co potrzeba, myślę, że od czerwca zacznę działać ostro
Kinusia oczywiście 3mamy kciuki z jutrzejsze usg
Rozalka-a co to jest ten stan przedrzucawkowy-czym się objawia?![]()

Jak to zwykle każdej pacjentce mówią, ale jestem nastawiona bojowo i będę walczyć 
Ale za misiąc robimy prywatnie, to sobie popatrzy na synusia, który wczoraj skopał mu wczoraj rękę przy smarowaniu mojego brzuszka 
Właśnie mały się wierci w brzuszku, ale chyba tylko zmienia pozycję